2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری با باشگاه

115 بازدید | 12 پست

بنظرتون  از اواخر خرداد و تیر تا شهریور با رژیم و باشگاه میتونم 10 کیلو لاغر بشم؟ 

حدودا 67 کیلو اینام ، قدم 160 ، بنظرتون با رقص و اینا بیشتر هم میشه لاغر شد ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره  شدنیه ولی چنتا اتفاق میفته چون لاغری از حد نرمال یریعتره پویتت شل میشه موهات میریزه هرچقدر هم مکمل لخوری فایده نداره،معدت داغون میشه،ولع غذات زیاد میشه ،طراوت پوستت کمتر میشه ،وازهمه مهمتر برگشت پذیره 

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
اره شدنیه ولی چنتا اتفاق میفته چون لاغری از حد نرمال یریعتره پویتت شل میشه موهات میریزه هرچقدر هم م ...

درسته

پس همون هفت هفت کیلو خوبه فکر میکنم چون شکم ندارم زیاد 

آره بعد من باسن متناسب با اندام دارم فقط رونام پره ،لاغر بشم زیاد اندامم بد میشه

دقیقا چون من خودمم ۱۶۰ م ۶۹ اینا بودم کم کردم تا ۶۳ مربی گفت دیگه کافیه بیشتر کم کنی لاغر میشی توپر بهتره

دقیقا چون من خودمم ۱۶۰ م ۶۹ اینا بودم کم کردم تا ۶۳ مربی گفت دیگه کافیه بیشتر کم کنی لاغر میشی توپر ...

واقعااا

ببین شما که بدنسازی رفتی و لاغر شدی ، باسنت فرم گرفت؟ زیاد آب شد؟

من می‌خوام بازو هام و یکم کمرم و زیر بغلم آب بشه ولی نمی‌خوام پاهام لاغر بشن بنظرت ورزش خاص اونا رو میدن 🥲

واقعاااببین شما که بدنسازی رفتی و لاغر شدی ، باسنت فرم گرفت؟ زیاد آب شد؟من می‌خوام بازو هام و یکم کم ...

به مربی بگو واست پایین تنه سنگین بنویسه ، اون موقع پرتر میشه آب نمیشه، بالاتنه هم سبک که زیر بغل اینا رو آب کنی