2777
2789
عنوان

یک جمله تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 22 پست
زندگی عین راه پله ساختمونه .. میری بالا به طبقه دلخواه ( مثلا طبقه ۱ که هدفته ) میرسی .. وایمیستی کل ...

طولانی نوشتی ! 

جواب های زیادی برای تک تک موضوعاتی که گفتی وجود داره ! 

نگاه از بالا به پایین سعی می‌کنی نداشته باشی مگر این که مدل حرف زدن طرف مقابل ؟

مدل حرف زدن من تو تاپیکم جور خاصی بود یعنی 🙂

جواب حرفایی که زدی رو نمیدم چون جوابی در مورد سوالی که ازت پرسیدم نگرفتم ! 

و این که با صراحت کامل گفتی باهات کل انداختم ولی متاسفانه من دنبال کل انداختن نبودم و نیستم ترجیحم رسیدن به نتیجه درست بود وقتی دیدگاهت کل انداختن و تخریبی بود هیچی یاد نمیگیری کلا

این حجم از اعتماد به نفسی که داری رو دوست دارم ! 

خوبه که میزان اعتماد به نفست بالاست ولی فراموش نکن مغرور شدن بد جور آدم رو میزنه زمین ! 

میشه که گاهی اوقات مسیری رو درست برسی و به خودت ببالی ولی غرور مسیرت رو کج می‌کنه !

اون تیکه ای که گفتی این همه تایپ میکنم چیز جدید یاد بگیرم هم قشنگ بود 😂 چون متوجه نبودی هدف یاد دادن بود ! 

این که انقد اعتماد به نفس کاذب داری که درخواست دوستی رو مطرح کردی 😂🤦‍♂️

به هر فکر می‌کنی بالا هستی 

صحبت های من به خیلی سطحی و ضعیف هستند نیازی نیست جواب همین نظرم رو هم بدی 

همین که جواب سوال قبلی رو ندادی خیلی چیزا رو نشون داد ! 

موفق و پیروز باشی !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

انا لله و انا الیه راجعون .. به نظرم بهتره کل تاپیک تو و کامنتها رو از بالا به پایین خیلی دقیق و حواس جمع بخونی بلکه سوتی های خودتو بتونی کشف کنی .. و شاید حرفایی که زدمو بهتر بفهمی .. اعتماد به نفس دارم نه غرور .. اون کتابه رو بخونی خودت متوجه میشی ..

نی نی سایت پره از آدماییه که فک می کنن انقد پرن که حالا شدن استاد و نیاز به یادگیری چیز اضافه ایی ندارن و درد هم دقیقا همینجاست .. نرود میخ آهنی در سنگ ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انا لله و انا الیه راجعون .. به نظرم بهتره کل تاپیک تو و کامنتها رو از بالا به پایین خیلی دقیق و حوا ...

🙂 موفق باشی 🌹 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آفرین! کاملا موافقم با حرفاتونامیدوارم از این تاپیکای مفید بیشتر تو سایت ببینم👌

ممنونم از لطفتون 🙏 

انا لله و انا الیه راجعون .. به نظرم بهتره کل تاپیک تو و کامنتها رو از بالا به پایین خیلی دقیق و حوا ...

ععزیزم خودتو به خاطر  کاربرای مرد حرص نده 

مرد درست حسابی که نمیاد نی نی سایت الان سر کاره یا داره کار مفید انجام میده مردای اینجا یکم کتابی حرف میزنن فاز نصیحت و منبر رفتن میگیرن بعدشم یه استیکرت اینجوری میزارن ته جملشون که بگن ما خیلی مودبیم و با بقیه فرق داریم 🙏

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ععزیزم خودتو به خاطر کاربرای مرد حرص نده مرد درست حسابی که نمیاد نی نی سایت الان سر کاره یا داره کا ...

سعی کن هیچوقت تو زندگیت قضاوت نکنی! 

کسی که قضاوت می‌کنه به شدت مورد قضاوت قرار میگیره اونم قضاوت از طرف انسان ها نه بلکه از طرف خدا!

ولی  اگر میخوای قضاوت کنی و نظر بدی لااقل   تمام تاپیکام رو بخون ببین چه عقیده ای دارم و هدفم از تاپیکام چیه و اصلا چی میگم بعد بیا نظر بده! 

این که بخوای تمام مردای اینجا رو باکس کنی و تخریب کنی 

درست نیست !

این که همه رو به یک چشم نگاه کنی یه کودک هم می‌دونه درست نیست 

پس مشکل از خودته این ذهنیت !