2777
2789
عنوان

یک جمله تجربه

621 بازدید | 22 پست

یه حقیقتی که هست اینه : 

مقصدی وجود نداره,همه اش مسیره !

-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-

تو هر شرایطی از زندگی هستی قائدتا هدف ها و خواسته هایی داشتی و داری و خواهی داشت ! 

از دوره کودکی تا همینی که الان هستی ! 

به بعضی هاشون رسیدی برای بعضی های دیگه تلاش می‌کنی ، همیشه هم فکر می‌کنی اون موقعیت ، شغل ، وسیله ، انسان و .. رو به دست بیاری دیگه هیچ چیزی نمی‌خوای و خوشبخت ترین هستی! 

چیزی نمی‌گذره از خوشحالیت که میبینی یه هدف جدید اومد تو زندگیت! 

مقصدی وجود نداره ، همه اش مسیره 

اگر از مسیر لذت نبری بد جور قافیه رو باختی 👌

Kindman

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

قشنگ بود خیلی 

معنیشو اونایی درک میکنن که آرزوها و هدفای بزرگی دارن تو ذهنشون 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افربن

ممنون

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

قشنگ بود خیلی معنیشو اونایی درک میکنن که آرزوها و هدفای بزرگی دارن تو ذهنشون

ممنون از لطفتون 🙏 

ممنون از لطفتون 🙏

سلامت باشید 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

اینم به آگاهی ات اضافه کن :لطف کنید انقد حرف نزنید .. یک کم سکوت کردن و تمرکز کردن دقیقا عین مرتاضا ...

اگر حرف ها زده نشه مفهوم حرف ها رو از کجا متوجه میشید ؟ 

صحبت کردن کاربر پایه عقل و منطق باشه حتی اگر طولانی هیچ مشکلی پیش نمیاره! 

اضافه گویی یا زیاده گویی خیلی فرق می‌کنه 

خداوند کسی رو نجات میده که خواستار نجات باشه 

رقابت دوست از حسادت بقیه خطرناک تره دشمن ی تیر اندازه کوره آشنا میدونه کجارو بزنه

پس انتظار از هیچ کس نباید داشته باشیم 

حتی انتظار نداشته باشیم که بهمون بدی نکنن! 

اگر حرف ها زده نشه مفهوم حرف ها رو از کجا متوجه میشید ؟ صحبت کردن کاربر پایه عقل و منطق باشه حتی اگر ...

مفهوم حرف ها فهمیده نمیشه به سه دلیل :

۱. طرف خیلی نفهمه یا کلا نمی خواد بفهمه

۲. زیاد حرف زده میشه مخ طرف تاب برمی داره

۳. سکوت نکردن و خوب گوش نکردن

در نتیجه به قول سعدی :

کم گوی و گزیده گوی چون در.       کز اندک تو جهان شود پر

مفهوم حرف ها فهمیده نمیشه به سه دلیل :۱. طرف خیلی نفهمه یا کلا نمی خواد بفهمه۲. زیاد حرف زده میشه مخ ...

(اگر پایه ی صحبت ها بر مبنی عقل و منطق بود)

برای فرد مقابل توضیح دادید نفهمید یا نخواست بفهمه  درک پایینی داره نیازی به توضیح اضافه نیست و تمام میشه 

اگر مخ طرف تاب بر داره کلا مخش تاب داره! 

زمانی که میخوای مبحثی رو عنوان کنی که حق مطلب رو کامل ادا کنی خصوصا تو یک جمعی که سطح هوشیاری افراد پایین و بالا هستند  دقیقا سکوت کنی چی رو بفهمی 😂

شما نظر اولتون تو این تاپیک از ریشه اشتباه بود که گفتید لطف کنید کم صحبت کنید ! 

مثل این میمونه به نویسنده کتاب بگید کم بنویس و کلیات رو بگو و تموم کن تو یه جمله 

(اگر پایه ی صحبت ها بر مبنی عقل و منطق بود) برای فرد مقابل توضیح دادید نفهمید یا نخواست بفهمه درک پ ...

انگار لازمه یه مثال دقیق بیارم بلکه متوجه بشید ..

یکی از عرفای عصر حاضر تصمیم گرفت در مورد استادش که اون یک عارف بسیار بزرگی بود کتاب بنویسه .. که البته طرف یک شاعر و نویسنده ی قدر هم بوده .. جلد اول کتاب که چاپ شد عین بمب صداکرد و کلی فروش رفت .. ملت گفتن کتابت خیلی خلاصه است یه خورده جلد دوم رو بیشتر توضیح بده بلکه بهتر بفهمیم .. جلد دوم نصف جلد یک فروش نرفت .. چون به حرف مردم تشریحی تر نوشته شده بود .. گند خورد تو زیبایی کلام و انسجام متن .. 

اسم اون کتاب در محضر لاهوتیان بود .. نوشته علی اکبر مجاهدی متخلص به پروانه .. کتاب شرح حال استادشون جعفر مجتهدی هست .. حالا شما هی جواب بده و بگو بهتر می فهمی چیکار باید کرد .. مسلما شما از این دو نفر و سعدی و حافظ بیشتر نمی فهمی ..

انگار لازمه یه مثال دقیق بیارم بلکه متوجه بشید ..یکی از عرفای عصر حاضر تصمیم گرفت در مورد استادش که ...

عدد 9 به زبان لاتین اگر بزاریم وسط 

شما 6 می‌بینید من 9 میبینم! 

این که شما درست میگید به معنای این نیست که من اشتباه میگم و برعکس 

منظور حرف شما بر مبنی زیاده گویی و یا اضافه گویی هستش ! 

مبنی حرف من توضیح در مورد یک مسئله و بیان کردن یک دیدگاه و تجربه اس که نیاز به کلمات بیشتر داره! 

شما در مورد محتوای تاپیک بنده هیچ نظری ندادید ! 

بلکه توصیه ای کردید که چیزی رو به خودم اضافه کنم 

نوع نگارش کاملا بیانگر تفکر پشت کلمات هستش ! 

و در ادامه جملتون رو با لطف کنید شروع کردید ( نگاه از بالا به پایین ) و در نهایت به جای دعای خیر از کلمه ( بلکه ) استفاده کردید! 

این که تحت تاثیر چه احساسات یا اتفاقی بودید که باعث شد هیچ توجهی به عنوان و محتوای تاپیک نداشته باشید کاری ندارم ! 

برای به اشتراک گذاشتن مفهوم تاپیکم  از ۳۳۱ حرف استفاده کردم  چی باعث شد که فکر کنید میتونید بگید ( لطف کنید انقد حرف نزنید) 🙂

یعنی میشد کوتاه تر حرف زد؟

زندگی عین راه پله ساختمونه .. میری بالا به طبقه دلخواه ( مثلا طبقه ۱ که هدفته ) میرسی .. وایمیستی کلی خوشحال میشی بعد به خودت میگی حواسم باشه از دستش ندم .. برای از دست ندادن هم باید قوی تر بشی .. پس مجبوری بری طبقه بالاتر و همین هی ادامه پیدا می کنه .. چاره ایی نیست کلا .. زندگی همینه ..

تاپیکت خیلی شاعرانه نوشته شده بود .. منم آدمه احساسی ایی نیستم که از شعر و شاعری خوشم بیاد .. درد کشیده و باتجربه و البته به شدت اهل کتاب هستم .. پس حوصله زیاده گویی و تکرار و احساساتی حرف زدن رو ندارم .. نگاه از بالا به پایین به کسی سعی می کنم نداشته باشم مگه خود طرف مدل حرف زدنش طوری باشه که بفهمم چیزی بارش نی و داره افاضه فضل هم می کنه .. یا خدا .. اون لحظه چه شود .. 

از کلمه بلکه استفاده کردم بلکه یه تلنگری بهت بخوره

خواستم چیزی به خودت اضافه کنی چون هم کلا آدم دلسوزی هستم و نمی خوام مردم جامعه ایی که توش دارم زندگی می کنم انقد بدبخت و تعطیل باقی بمونن .. 

الانم باهات کل انداختم چون معلومه آدمی هستی که انگار سرش درد می کنه واسه بالاتر رفتن و فهمیدن .. و بااین زحمتی که داری سر جواب دادن به من می کشی و هی داری تایپ می کنی .. پس احتمالا شاید واقعا دلت بخواد چیز جدیدی بفهمی ..

فقط نکته اینکه من در خواست دوستی از هیشکی نمی پذیرم بالاخص آقایون .. پس اگه به سرت زدن به حرفیدن ادامه بدی می تونی تو همین تاپیکت بمونی .. اگه مخم بکشه و از دستت رد ندم احتمالا یه چیزایی بهت بگم یاد بگیری ..

برای شروع هم برو این کتابو بخون ..

زندگی عاقلانه آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد جلد سفید آبی داره ..