2777
2789

بچه ها ازتون میخوام یه کتابی معرفی کنین که توش مسائل همسرداری که مختص مردا هست بگه مثلا اینکه زنش باید اولویت باشه نه مامانش ،مثلا اینکه چیزای خصوصی و تصمیاتشونو به خانوادش نگه، مثلا مهمون دعوت کردنی اول با همسرش مشورت کنه،اینارو میشه تو یه کتاب پیدا کرد به نظرتون ؟که بدم همسرم بخونه؟🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور دقیق نه

ولی کتاب رازهایی درباره زنان خیلی خوبه

سخنرانی های پناهیان هم دیدم اینجور مسائل رو میگه، مثلا یه سخنرانی ازش دیدم که میگفت روز زایمان باید توجهت به زنت باشه تا بچت

یاد نداده خب ،بدتر منحرفش میکنه اصلا🤦🏻‍♀️

مشکل شما رشه ایه باید مادر شوهرو اول ادب کنی

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

من یادنه زمانی که جوان بودم کتاب زن های مریخی مردان ونوسی یا برعکس ی همچین چیزی بود براش میخوندم چون خودش حوصله نداشت ولی دوس داست براش بخونمش و انچه مردان باید درباره ی زنها بدانند

و ی سری نکات هم تو پیج های اینستا میگن بگرد ببین پیجی که بیشتر ب سمت خانکما بگه پیدا میکنی 

البته بگم

از اینها مهمتر محیط کار و زندگیتون و رفتار مردهای فامیل

من همسرم از وقتی ب اصفهان نقل مکان کردیم شد ی فرشته چون هم محیط زندگیمون ب نسبت خوب و بالاست هم همکاراش پولدار با فرهنگ و زن دوست

شوهر من خودش دنبال کانال و مطلب بود و خدایی از همون اول اغلبشو میدونست ..خیلیاشم در اثر تجربه فهمید

اما هنوزم نمیدونه مادرش چقدر خسیس و فضوله و هیچوقتم نمیفهمه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند