2777
2789
عنوان

میخوام باردار بشم ولی میترسم😭

365 بازدید | 39 پست

من پدرم خیلی مریض هستند و مادرم ازشون باید ۲۴ساعته پرستاری بکنند ب همین خاطر نمیخوام اصلا برای بعد از زایمانم بار رو دوش مادرم باشم

رابطه ام با مادرشوهرمم اونقدری صمیمی نیس حتی اگر هم بخوام برم خونشون میدونم خیییییلی اذیت میشم و رودروایسی دارم

خواهرمم ۶ماهه زایمان کرده حالا بگیم تا اون موقع ک من ب دنیا بیارم میشه ۲سالش بچش ولی انقدر از بعد زایمانش کمر درد داره و اذیته بازم رو اونم نمیشه حساب باز کنم

احساس میکنم خیلی تنهام و میترسم😭 

شاید ب نظرتون مسخره بیاد ولی انقدر همه گرفتار مریضی پدرم هستیم میدونم اون موقع هیچ کس نمیتونه ب دادم برسه یا اگر هم کسی بخواد کمکم کنه خیییییلی اذیت میشن و خیلی از این بابت نگرانم و چون بچه اولمم هست هیچی هم بلد نیستم😭😭

شما جای من بودین چیکار میکردین😭

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه پول باشه میتونی ماما بگیری توخونه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای تو بودم از مادرشوهرم کمک میخواستم 

اونم مادره بلاخره دوستون داره چرا باهاش راحت نیستی 

از پرستارم وقتی کسی نیس کمک بگیر 

بعضی روزا برای تغییر حالت برو خونه مامانت 

فقط سه ماه حالت خیلی بده اون اوایل بعد اوکی میشی مثل روز اول و دو ماه هم بعد زایمان کمک لازم داری

پولل میخواد پولللل متوجه ای؟ خدا تومن میخوان

خوب بخواد

آره متوجه ام متوجه می فهمیییییی

خوب بخواد،وقتی موقعیت اینه راهکارش همینه

آدم پول نداره هم واسه چی باید بچه دار بشه بچه خودش پول می خواد پول خدا تومن پول می خواد تازه یکبار دو بار هم نیست سالهای سال

باز خوبه خواهر و مادرت وجود دارن من مادرم ک فوت شدن زن بابا بالا سرمون بود خواهرامم یکیش ۱۹سالشه یکی ۱۳ راهمم ۸،۹ساعتی دوره بعد زایمان چهارروز زنداییم پیشم بود چندروز هم مادرشوهر ک ای کاش نبود بقیش رو خواهرام اوناهم تجربه ای نداشتن ک کارای خونه رو میکردن ولی خب بیشتر گردن خودم بود این وسط بخیه هام داشتن باز میشدن ناف بچم عفونت کرد ولی گذشت اما ی مادر قوی و با تجربه ازم در اومد نگران نباش خدا هست کافیه

خب اگه مشکل پول نداری پرستار بگیر اگه داری قبلش بچه داری و یاد یر عزیز دلم تا کارت راحت شه منم بخاطر سن بالای پدر مادرم و دوری خانواده کسی که قراره همسرم بشه امکان داره در آینده دست تنها باشم اما غمم نیست خدا بالا سرمه خوشحال میشم تایپیک منم بیاین:)❤

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

نمیدونم تصمیمت چی میشه و چیکار میکنی

ولی آدمایی مثه تو ، مثه من، که شرایط دیگرانو به خوبی درک میکنن و نمیخوان به بقیه تو شرایط خاص زحمت بدن همیشه زندگی سختی دارن

اما از پس زندگی سخت برمیان

نمیدونم جات بودم چیکار میکردم اما منم مثه تو از قبل هر تصمیمی اول بفکر بقیه ام 

🥹