2777
2789
عنوان

جواب دوست نامزدمو چی‌بدم

263 بازدید | 18 پست

بهش پیام دادم ببینه وسیله ام تو ماشینش جا مونده یا نه که گفت نیست منم گفتم پیدا شد اونم گفت من خوش بین بودم پیدا میشه. منم گفتم شرمنده اخرین پیامش این بود ک خیلی ام خوب‌ک پیدا شد دشمنت شرمنده

جواب بدم بازم یان؟:/ نمیحام حرف بزنم خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن همون پیدا شد رم نباید بش میگفتی

نمیشد پیام داده بود من گشتم تو ماشینو پیدا نشد اما گوشه کناره هارو ببین شاید جاییه که فکرشو نمیکردی . منم پیام دادم سلام داداش پیدا شد 

بگو در هر صورت ممنون شب بخیر و تمام ولی بهتر بود به نامزدن بگی بپرسه

جواب ندم بهتر نیس؟ نمیتونستم عزیزم هدیه ی نامزدم بود میفهمید گمش کردم ناراحت میشد . قیمتی هم بود 

نمیشد پیام داده بود من گشتم تو ماشینو پیدا نشد اما گوشه کناره هارو ببین شاید جاییه که فکرشو نمیکردی ...

ای بابا داداشو چرا گفتی . خو همون کافی بود.ممنون پیدا شد . همیشه سنگین باش . والا ب مردا بگی سلام.اونم تلفنی و پیامکی ، فک میکنن منظور داری . بعد از تول خوب بود ب نامزدت بگی ازش بپرسه ن خودت پیام بدی 

جواب ندم بهتر نیس؟ نمیتونستم عزیزم هدیه ی نامزدم بود میفهمید گمش کردم ناراحت میشد . قیمتی هم بود

جواب ندیم اوکیه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ای بابا داداشو چرا گفتی . خو همون کافی بود.ممنون پیدا شد . همیشه سنگین باش . والا ب مردا بگی سلام.او ...

وا😂خب ما همش با هم بیرون میریم همو میبینیم منم بهش میگم داداش اونم اسممو با جان صدا میزنه . مردا همه اینطوری نیستن که