2777
2789

من قراره برای مصاحبه کاری پس فردا بیام تهران 

چون از الان استرس گرفتم میخوام بدونم ایستگاه شهدای هفده شهریور به میدان شهدا متصل شده ؟ یا راه اندازی نشده هنوز !

مسیر اولیم از ایستگاه اهنگ هست 

توی نقشه مسیر مشخص کرده ولی توی برنامه نشان گفتن  اون دوتا خطا به هم متصل نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اهنگ می‌خوای بری ۱۷ شهریور؟

نه میخواد بره میدون شهدا احتمالا نگران اینه که میتونی خط عوض کنه از ۱۷ شهریور بره میدون شهدا؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از آهنگ به میدان شهدا

برو اصلن نیتز نیست حتمن بلد باشی 

وقتی وارد مترو بشی بپرسی کمکت میکنن

من همیشه این کارو میکنم

🤣😂باور کن هنوز یاد نگرفتم قاطی میکنم

راحت میپرسم بعضیاشونم که هم مسیر منن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عزیزم ایستگاه آهنگ که رفتی تابلو زده میدان کتابسوار شو بعد ۲ ایستگاه میرسی به ۱۷ شهریوراونجا پیاده ش ...

ممنون عزیزم . دقیقا همین قسمت میخواستم بدونم  ۱۷ شهریور به سمت کوهسار حرکت میکنه ؟

آخه توی برنامه نشان گفتن هفده شهریور به خط ۶ متصل نشده هنوز ( یعنی همون بره به سمت کوهسار _ میدان شهدا )

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

داخل نقشه مترو ۱۷ شهریور هنوز راه نیافتاده.. رفتی مترو از مأمورا سوال کن مطمئن شی

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

ممنون عزیزم . دقیقا همین قسمت میخواستم بدونم ۱۷ شهریور به سمت کوهسار حرکت میکنه ؟آخه توی برنامه نشا ...

فکر می‌کنم راه افتاده باشه ولی مطمئن نیستم حقیقت اونجا از مامور ها بپرس مطمئن شی