2777
2789

ببخشید ک وسط تاپیکتون سوال بی مورد میپرسم مادر شما شیمی درمانی کردن خوب شدن ؟موهاش ریخت ازجلسه چندم؟من داغونم یعنی باورش برام خیلی سخته مامانم خیلی ضعیفه دیگه شیمی درمانی هم بشه بدنش طاقت نداره ک😭

ببخشید ک وسط تاپیکتون سوال بی مورد میپرسم مادر شما شیمی درمانی کردن خوب شدن ؟موهاش ریخت ازجلسه چندم؟ ...

خواهش میکنم عزیزم

آره خداروشکر ب خیر گذروند

دوره شیمی‌درمانی پرتو‌درمانی رادیو تراپی یه دوره دیگ‌تثبیت دارو‌ک ۱۷جلسه بود همرو گذروند نزدیک‌سه سال طفلی مادرم‌تو‌راه بیمارستان بود

قربون‌حکمت خدا برم‌خودش‌کمکمون‌کرد‌تو‌اون‌روزای سخت و‌ تلخ

مامان‌منم‌خیلی‌ضعیف‌بود‌‌ بهتره بگم یه پوست بود ب استخون اما ب لطف خدای مهربونم و توسل به ائمه اطهار این‌دوره سختو‌گذروند و خوشبختانه و‌خداروشکر این بلا دفع شد..مامان منم خیلی اذیت شد‌ اما روحیه اشو‌اصلا از دست نداد از همه مهمتر ما خودمون ک‌اصلا ب‌رومون نمیاوردیم ک‌مامانم‌مریضه همش با روحیه و‌شادی‌و‌بگو‌بخند حواسشو پرت میکردیم‌نمیگم ناراحت نبودیم داشتیم از درون همگی میمیردیم من‌خودم دو سال شبانه روز گریه میکردم اما تو خلوت خودم

اینو‌گفتم‌ک‌آخرش بگم روحیه ۹۰درصده راهه..۱۰درصدش دارو و‌درمانه 

اینو همه دکترا میگن 

خلاصه ک‌به خدا توکل کنید و ازش‌کمک و‌صبر بخواین تو‌این راه پر پیچ‌و‌خم‌و سختی

خدا به حق این شب عزیز و‌شکاف فرق علی مولا شفای همه مریضارو‌عنایت کنه علی الخصوص مادر عزیز شما🥺💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزمآره خداروشکر ب خیر گذروند دوره شیمی‌درمانی پرتو‌درمانی رادیو تراپی یه دوره دیگ‌تثبی ...

خداروشکر چقدرخوشحال شدم ک دیگه خوب شدن انشالله ک همه مریضا شفا پیداکنن،بخصوص سرطانی ها💔واسه مامان من۸جلسه شیمی درمانی دکتر گفتن ک لازمه یه جلسشو رفته داروهاشم خیلی دوزش پایینه گفتن موهاشم نمیریزه دفه اولم ک شیمی درمانی شد مامانم یکم خوابش میومد واگرنه چیزیش نبود شکر خدا دردنداشت واذیت نبود واین قشنگترین عیدی بود ک گرفته بودم اونم ازدست خدا🥺لطفا واسه مامان منم دعاکنین ک زود ازین دکتر رفتنا و دارو واینچیزا راحت بشه❤