2777
2789

اگه حضور یه آدم توی زندگیتون غیر مستقیم باعث بشه به خدا نزدیک بشی و آگاه بشی و از عشق زمینی اون آدم به عشق الهی و خود دوستی و خدا دوستی برسی، باید قدرشو بدونی و اونو از طرف خدا بدونی؟؟؟ 

حضور آدمی که باعث صیقل دادن روحمون بشه و حال بد و انرژی های بد و مسایل روانشناسی مون بالا بیاد و حل بشه و جاشو به حال خوب و آرامش بده… آیا مدیون اون آدمم ؟؟باید منم بهش کمک کنم حال بد روحیش خوب بشه؟؟ 

دقیقا حضور یه آدم تو زندگیم این کارو با من کرد تلاشی نکرد ولی من جذب شخصیتش شدم و رابطه مو با خدا بیشتر کردم

من خودمو مدیون خدا می دونم ایشون وسیله بود 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو نمیدونم عزیزم ولی میدونم بهتره خودت مستقیما به خدا وصل باشی نه به واسطه دیگران. بنظرم نه تو شاد بودن نه ایمان نه هیییچ چیز دیگه ای متصل به بقیه نباش

دوستم با اومدن یه پسری کاملا معتقد و 180 درجه عوض شد، و با رفتن اون پسر دوباره به حالت قبل برگشت

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

قطعا که اون ادم خیلی ادم با ارزشی هست و انسان واقعی

البته اون آدم مستقیم کاری برام نکرده، خیلیم اذیت کرده🥲فقط حضورش و عشقی که بهش داشتم مسیرمو عوض کرده،نظرتون بازم همونه؟ 

منم مثل شما، پس یعنی اون آدم خودش ارزشمند نیست؟

اون آدم کلا مسیر دیگه ای داشت حدودا دو ماه مهمان من بود و رفت 

اون تلاشی برای هدایت من نکرد من از اخلاص و ارتباطش با خدا خوشم اومد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینو نمیدونم عزیزم ولی میدونم بهتره خودت مستقیما به خدا وصل باشی نه به واسطه دیگران. بنظرم نه تو شاد ...

چه جالب،ممنونم از نظرتون

من خودم از بچگی معتقد بودم ولی چندسالی از خدا دور شده بودم و دوباره از عشق این آدم به خدا رسیدم

چه جالب،ممنونم از نظرتونمن خودم از بچگی معتقد بودم ولی چندسالی از خدا دور شده بودم و دوباره از عشق ا ...

فدات شم عزیزم 

بهترینا سهم قلب مهربونت

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ