2777
2789

منو بهترین دوستم از زمان مدرسه باهم بزرگ شدیم عین خواهرمه من هشت ساله متاهلم و دوستم مجرد که دوساله با یه پسر کنترل گر در ارتباطه که مدام باهم تو چلنج و دعوان

منو دوستم خیلی باهم در ارتباط بودیم مثلا هفته‌ای یه بار بیرون میرفتیم محدودیت زمان هم نداشتیم،ولی بخاطر کنترل گری‌های این پسره الان شاید ماهی یه بار همو ببینیم همون یه بارم اینجوریه که این پسره مدام زنگ میزنه آمار میگیره و یا دوستم میگه باید مثلا ساعت نه شب خونه باشیم وگرنه دوس پسرم ناراحت میشه،من خیلی از این رفتارا عصبی میشم اول بخاطر خریت دوستم که با همچین آدمی درارتباطه دوم چون رابطمون تحت کنترل اون پسره، اگه شوهرش بود یا رفت و آمدمون زیاد بود بهش حق میدادم ولی ماهی یه بار بیرون رفتن هم بخواد مورد کنترل یه پسر که تکلیفش معلوم نیست قرار بگیره واقعا ناراحتم میکنه

برای همین تصمیم گرفتم از دوستم فاصله بگیرم، حالا نمیدونم کار درستی میکنم یا نه

خب اون تو یه رابطه ای رفته که محدودیت داره

بنظرم شما باید سعی کنی با این موضوع کنار بیای

نه که سریع بخوای ازش فاصله بگیری

شاید اون دلخوشیش همون ی ماه دیدن شما باشه

البته اگ رفتار دوستتون ب مرور عوض شد

سرد شد یا کلا خودشم خواست ک قطع رابطه کنه اونوقت میتونید 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیس پیسیریم نیریحیت میشه🦖بگو پاشو خودت جمع کن پشمک خانم این مسخره بازیا چیه

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

خب اون تو یه رابطه ای رفته که محدودیت دارهبنظرم شما باید سعی کنی با این موضوع کنار بیاینه که سریع بخ ...

نه رفتارش عوض نشده عزیزم

ولی من از کنترل گری بیزارم،مخصوصا کنترل گری یه پسری که تکلیفش معلوم نیست

نه رفتارش عوض نشده عزیزمولی من از کنترل گری بیزارم،مخصوصا کنترل گری یه پسری که تکلیفش معلوم نیست

اون رابطه ی خودشه

شاید شما برای رفع تکلیف دوبار س بار به دوستت اخطار بدی و کمک کنی 

وقتی اون انتخابش اونه پس شما خودتو ازار نده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیس پیسیریم نیریحیت میشه🦖بگو پاشو خودت جمع کن پشمک خانم این مسخره بازیا چیه

این جمله‌اش آتیشم میزنه

بعد پونزده سال رفاقت یه پسر بیاد رفت و امدتونو کنترل کنه واقعا زور داره

چه دوست پسرش پلشته دوستت چقدر خره با این وارد رابطه شده جوابه اینو میدهولی قطع رابطه نکن اصلا حیفه د ...

آره واقعا خودمم دلم میسوزه, نمیدونم ما دخترا عاشق میشم چرا عقلمونو از دست میدیم

این جمله‌اش آتیشم میزنهبعد پونزده سال رفاقت یه پسر بیاد رفت و امدتونو کنترل کنه واقعا زور داره

اونم دوست پسر😐

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️