بخدا توی حیاط همیشه براشون غذا میریزم هرشب بهشون غذا میدن ۴ چهار تا هستن این جدیده خیلی هم بزرگه صداهای وحشتناک در میاره بچه کوچک دارم از صدای ناله گربه خیلی میترسه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در تعجبم از اینکه از طرز حرف زدن یک انسان با گربه اینقدر ناراحتید بعد با هم نوع خودتون در صحبت ادب ر ...
مگه نمیدونی روشنفکری یعنی حیوان خانگی داشته باشیم و بهش لقب دخترم و پسرم بدیم و براش تولد بگیریم و کلا اونا بشن اشرف مخلوقات🫤🫤🫤🫤 تو پارک هرکی گربه یا سگ همراهشه اون فرد بسیارررر با فرهنگ و باکلاسه.......
فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲
نه بابا امروز دیدمش نه بارداره نه مریض من فقط بخاطر پسرم میترسم نکنه بیدار بشهچون از صدای ناله گربه ...
احتمالا میخواد رل بزنه پس، داره به روش خودش دلبری میکنه😂
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨