2777
2789
عنوان

نصف شبی یه گربه اشغال اومده دم پنجره صدای ناله در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 98 پست

اگه ناله هاش خیلی باشه احتمالا داره زایمان میکنه

و اینکه افریده خدا هست و زایمان و جفت گیری روند طبیعی زندگیشه 

همونقدر که ما تو این جهان سهم داریم این گربه هم سهم داره 

تمام افریده های خدا با هم برابرند 

بیاین مهربون باشین

شاید گشنه است شاید درد داره.چرا گفتی آشغال 🥺🥺

بخدا توی حیاط همیشه براشون غذا میریزم هرشب بهشون غذا میدن ۴ چهار تا هستن این جدیده خیلی هم بزرگه صداهای وحشتناک در میاره بچه کوچک دارم از صدای ناله گربه خیلی میترسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم گربه دارم یا وقت زایمانشه یا گشنشه تروخدا اگه چیزی تو خونتون دارید بده بخوره زبون بسته گناه ...

همیشه میدم امشبم دادم من اونقدرام سنگ دل نیستم 

من عاشق گربه ها هستم خواهرمم یه گربه داره خیلی دوسش داریم

ولی این حس میکنم جنی چیزی هستش ناله هایی میکنه مو به تنت سیخ میشه

در تعجبم از اینکه از طرز حرف زدن یک انسان با گربه اینقدر ناراحتید بعد با هم نوع خودتون در صحبت ادب ر ...

مگه نمیدونی روشنفکری یعنی حیوان خانگی داشته باشیم و بهش لقب دخترم و پسرم بدیم و براش تولد بگیریم و کلا اونا بشن اشرف مخلوقات🫤🫤🫤🫤 تو پارک هرکی گربه یا سگ همراهشه اون فرد بسیارررر با فرهنگ و باکلاسه.......

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

نگوو🥺شاید گشنشه بچه

بچه نیست قد شیره 

همشه توی حیاط غذا برای گربه ها میزارم ولی این ناجوره  صداش خیلی ترسناکه جنی چیزی هستش بخدا 

فقط بخاطر پسرم میترسم چون از صدای ناله گربه وحشت داره 

همیشه میدم امشبم دادم من اونقدرام سنگ دل نیستم من عاشق گربه ها هستم خواهرمم یه گربه داره خیلی دوسش د ...

نه گلم این چه حرفیه معلومه ترسیدی که تاپیک زدی درموردش.

وای نگو تروخدا😭من امشب با گربم تنهام

هر بژی کورد

نگو دیگه😂😑ریدم

والا همه جبهه گرفتن جای من نیستن که بشنون 

خوب صدا واسه ۵ دقیقه رو میتونی تحمل کنی ولی ۱ ساعتو نه مخصوصا که صدای به این وحشتناکی داشته باشه

مخصوصا اگه بچه ای داشته باشی ‌که از اینجور صدا ها می‌ترسه

نه بابا امروز دیدمش نه بارداره نه مریض من فقط بخاطر پسرم میترسم نکنه بیدار بشهچون از صدای ناله گربه ...

احتمالا میخواد رل بزنه پس، داره به روش خودش دلبری می‌کنه😂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

والا همه جبهه گرفتن جای من نیستن که بشنون خوب صدا واسه ۵ دقیقه رو میتونی تحمل کنی ولی ۱ ساعتو نه مخص ...

اره خب اینجور صداها ترس داره 

نمیتونی پنجررو باز کنی پیشته کنی که بره؟؟؟

هر بژی کورد