ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ادارتون چقدر گداست اداره ما 10 کیلو آجیل ، پست ، بادام زمینی و .. به علاوه عیدی نقدی به ما داد
حداقل دروغو باور پذیر بگید 😂 به مام اجیل و ماهی و شکلات و همه چی دادن ولی یه کیلو نه دیگه ده کیلو
ده کیلو به هزارتا پرسنل بدن یهو شرکت و کارخونشونو ببندن دیگه
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
یاد یکی از اقوام افتادم میگفت شوهرم تو شرکت هست از هر کدام 2 کیلو بهمون اجیل دادند گفتم به هر کسی ای ...
نمیدونم واقعا از دروغ به بعضیا چی میرسه😑
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️