2777
2789
عنوان

قیمت آجیل

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادارتون چقدر گداست اداره ما 10 کیلو آجیل ، پست ، بادام زمینی و .. به علاوه عیدی نقدی به ما داد

حداقل دروغو باور پذیر بگید 😂 به مام اجیل و ماهی و شکلات و همه چی دادن ولی یه کیلو نه دیگه ده کیلو

ده کیلو به هزارتا پرسنل بدن یهو شرکت و کارخونشونو ببندن دیگه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ادارتون چقدر گداست اداره ما 10 کیلو آجیل ، پست ، بادام زمینی و .. به علاوه عیدی نقدی به ما داد

ده کیلو ؟؟؟؟؟بیدار شو خواب قشنگی بود 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حداقل دروغو باور پذیر بگید 😂 به مام اجیل و ماهی و شکلات و همه چی دادن ولی یه کیلو نه دیگه ده کیلوده ...

یاد یکی از اقوام افتادم میگفت شوهرم تو شرکت هست از هر کدام 2 کیلو بهمون اجیل دادند گفتم به هر کسی اینجوری اجیل بدن شرکت ورشکست میشه ..

حداقل دروغو باور پذیر بگید 😂 به مام اجیل و ماهی و شکلات و همه چی دادن ولی یه کیلو نه دیگه ده کیلوده ...

تو این شعبه فقط 3 نفر هستیم ، یه مدیر فروش ، یه تحصیلدار و یک حسابدار که منم

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

یاد یکی از اقوام افتادم میگفت شوهرم تو شرکت هست از هر کدام 2 کیلو بهمون اجیل دادند گفتم به هر کسی ای ...

نمیدونم واقعا از دروغ به بعضیا چی میرسه😑

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

نه. بانک ها میدونم تا سالهای گذشته میدادن آجیل مفتکی به کارمندهاشون. الانو خبر ندارم دیگه

میدونم عزیزم ، همسر دوستم تو بانک ملی هستن بهشون دادن نه ده کیلو خودشونرفتن دوباره تهیه کردن

یسر به دوتا تاپیک اول این خانم بزنین متوجه میشین