2777
2789

سلام دوستان لطفا درمورد این دکترها و میزان موفقیت و رضایت از عمل میکرو اینجکشن برای ناباروری راهنمایی بفرمایید و کدوم رو پیشنهاد میدین؟ خواهشا دقیق نظرتونو بگین میخوام تصمیم بگیرم ممنون از لطفتون

1دکتر حمید صاحب کشاف کلینیک نوید

2دکتر افلاطونیان بیمارستان لاله

3دکتر ابوطالب صارمی بیمارستان صارم

4دکتر اشرف معینی رویان

5دکترسهیلا عارفی بیمارستان عرفان

6دکتر ساغر صالح پور بیمارستان خاتم الانبیاء

7دکتر آقا حسینی کلینیک امید

من ميكرو انجام دادم توي مركز رويان و دكترم هم دكتر اشرف معيني بود كه واسم انتقال داد و واقعا راضي بودم و باردار شدم...

با اينكه يكم بداخلاقه ولي خيلي بهم آرامش داد و آرومم كرد قبل از انتقال

...I faith to myself

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ميكرو انجام دادم توي مركز رويان و دكترم هم دكتر اشرف معيني بود كه واسم انتقال داد و واقعا راضي بو ...

عزیزم میشه هزینه یه سیکل ای وی اف رو برای کسی که مشکل نداره و فقط میخواد تعیین جنسیت کنه بهم تو رویان بگی؟

با بیمه تامین اجتماعی

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
عزیزم میشه هزینه یه سیکل ای وی اف رو برای کسی که مشکل نداره و فقط میخواد تعیین جنسیت کنه بهم تو رویا ...

حتي اگه مشكل نداشته باشي بايد دارو بگيري،چون هر خانم عادي توي هر سيكل نهايتا دوتا تخمك آزاد ميكنه كه واسه ي آي وي اف كمه،يعني چون اين همه هزينه داره ميشه بايد تخمك ها بيشتر باشن كه اگه به هر دليلي از بين رفتن يا نشد بازم تخمك باشه،پس حتما داروهارو بايد استفاده كني ...

هزينه هم فقط داروها با تأمين اجتماعي حساب ميشه كه زياد گرون نميشن جديدا،چون با تأمين اجتماعي خيلي تخفيف ميخورن...

هرينه ي سونو واژينال هم كه دو طول دوره حداقل ٥ يا ٦ بار بايد بري هر بار ٢٠ تومنه كه بازم زياد نميشه...

ولي هزينه ي اصلي پول عمله كه سه و خورده اي تا ٤ تومن ميشه...

يه سري هزينه ها هم هست كه پول ويزيت و آزمايشايي كه بايد خودتون و همسرتون بديد ...

ولي بازم زنگ بزني رويان صندوق بهت قيمت تمام شده رو ميگه

...I faith to myself