2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیییییییییی دییدییییییییی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

لطفا تعریف کن مختلط بود ؟

اره مختلط بود

من دفه اولم بود میرفتم تنها بودم ی اقایی پنجاه ساله ک تقریبا سی سال از من بزرگتر بودن دید من تنهام شروع کرد صحبت کردن با من.... خیلی با شخصیت بود داشت از خاطره های کوهنوردیش برا من و ی خانم دیگ ک کنار من بود تعریف میکرد.... یهو ی خانمه اومد به این اقا گفت دوست جدید پیدا کردی خیلی پستی نامردی فلانی بعدم کلا از گروه جدا شد رفت بعد من از اون حانمه دیک پرسیدم ک اینا باهم دوستن؟گفت نه خانمه شوهرداره و شوهرشم با این اقا رفیقه اما فک کنم رو این اقا کراشه

انقدر فرهنگا عوض شده من هروقت چیز جدید یا عجیبی میبینم اونجا اصن به رو خودم نمیارم حتی اگه از تعجب ه ...

چیه هست مگه 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

انقدر فرهنگا عوض شده من هروقت چیز جدید یا عجیبی میبینم اونجا اصن به رو خودم نمیارم حتی اگه از تعجب ه ...

یا یکی دو خانم دیگه هم دیدم ک ب گفته اون خانم ک با من دپست شد متاهل بودن اما  با پسرا لاس میزدن و رفیق بودن