2777
2789
نرفتمو نمیرم خوشم نمیاد شریک گند کاری و کثافت کاری بعضی هاشون بشم

منم شنیده بودم این گروه ها خوب نیس

اما تو این گروه اکثرا سناشون بالا بود .... مثبا خانما بالای سی و پنج سال اقایچن بالای چل سال... بعد گفتم حتما سالمن منم برم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مختلط بودمن دفه اولم بود میرفتم تنها بودم ی اقایی پنجاه ساله ک تقریبا سی سال از من بزرگتر بودن د ...

میفهمم درک میکنم 

من ظاهر و تیپم امروزیه 

ولی توی محیط ها واقعا اذیت میشم 

ظاهرم امروزیه ولی خییلی مقیدم و خییلی رعایت مبکنم 

تو این محیطا سختمه 

نمیرم 

درکت میکنم 🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
میفهمم درک میکنم من ظاهر و تیپم امروزیه ولی توی محیط ها واقعا اذیت میشم ظاهرم امروزیه ولی خییلی مقید ...

منم ظاهرم امروزیه... اخه من و اون اقا حرف خاصی نزدیم یا مثلا خلوت نکردیم ک جلو چن نفر ادم بالق داشتیم حرف میزدیم. حتی این اقا بعدش گفت من با ایشون اصلا صنمی ندارم جو گرفتتش...و

شاید برا خیلیا عادیه اما من فک نمیکردم ک تو این گروه ک همه سناشون بالا و متاهلن اینجور باشن

چه ساده ای 

بعضی دورهمی ها ذاتا فساد داره . اونی هم که بینشون تمیز و سر به زیره به آتیش اینا میسوزه 

هیچ  
چه ساده ای بعضی دورهمی ها ذاتا فساد داره . اونی هم که بینشون تمیز و سر به زیره به آتیش اینا میسوزه

ببین من سر ب زیر نیستم مثلا خب خودم مجردم .میکم ادم مجرد باشه عب نداره ولی اخه متاهل؟؟؟اونم خانمی ک با بچش اومده🥴🥴

اونا که آره عادی براشونمن کل جامعه رو میگم

برا خیلیا عادیه.... من مرد متاهل خیانتکار زیاد دیدم اما زن متاهل خیانتکار حقیقت از نزدیک ندیدم... حتی فک کردم اون خانم مجرد باشن میخاستم برم برشگردونم ک سوتفاهم نشه گفتم شاید کراشه رو این اقا... ک خود اون اقا گفت ولش کن اون خانم متاهله زن دوستمه  

منم خیلی دیدم مخصوصا تو جاهایی که مه هست و ابریه

چی دیدی ؟؟ یعنی چی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋