2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید انگیزه

117 بازدید | 14 پست

یه لحظه تصور کنید کنکورتون رو دادین نهایی هارو هم دادین

جفتشو عالی دادین خیالتون تخته که راحت شدین (از کنکور فعلا)

اون بازه بعد کنکور تا اعلام نتایج خیالتون راحته میزنید به در بیخیالی تلافی همه بدبختی ها و استرس هارو در میارید

اگه میخواین این وضعتون باشه جا نزنید این مدت باقی مونده رو

این همه خوندین از اول سال

الان وقت جا زدن نیست 

پر قدرت ادامه بدین

کلا خیلیییی خیلیییی خسته ام

یه دلم میگه برو ترکیه دندانپزشکی بخون و خودت رو راحت کن

یه دلم میگه نه عمرت رو پای کنکور ایران بذار🤦🏻‍♀️

کلا بین دو راهی سختی گیر کردم و دلار هم که روز به روز داره بالاتر میره و و اصلا همه چی داغونه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا خیلیییی خیلیییی خسته امیه دلم میگه برو ترکیه دندانپزشکی بخون و خودت رو راحت کنیه دلم میگه نه عمر ...

چند سالته 

اگه ترکی بلدی پولشو داری احساس غربت نمیکنی تو مملکت دیگه که برو. 

ولی ما محکومیم به قبول شدن تو همین ایران

چند سالته اگه ترکی بلدی پولشو داری احساس غربت نمیکنی تو مملکت دیگه که برو. ولی ما محکومیم به قبول شد ...

نه به انگلیسی هم میتونی بخونی( انگلیسیم خوبه)

ولی بحث بحث هزینه هست🥺🥺

دوست دارم گریه کنمممممم🥺

تست ها خیلی سخته 😖😖

اصلا نمیخواااااام😫😫

نه به انگلیسی هم میتونی بخونی( انگلیسیم خوبه)ولی بحث بحث هزینه هست🥺🥺دوست دارم گریه کنمممممم🥺تست ه ...

فک میکنی انگلیسیت خوبه

فرض کن همین درسارو ک فارسی هم فهمش سخته بخوای انگلیسی یاد بگیری

درسته عادت میکنی ولی تا یکی دوسال خیلی اذیت میشی

تا تو شرایط قرار نگیری درک نمیکنی

بنظرم عذاب خوندن رو ب جون بخر و بخون فقط

لعنت به این زندگی🥺کاش مرگ اختیاری داشتیم…کاش خودکشی گناه نبود…

بابا چی میگی مگه زندگی همش کنکوره

ارزش نداره بخدا این همه آدم دارن زندگیشونو میکنن 

هیچکدوم چیزی نشدن تو کنکور 

بابا چی میگی مگه زندگی همش کنکورهارزش نداره بخدا این همه آدم دارن زندگیشونو میکنن هیچکدوم چیزی نشدن ...

به هیچ رشته ای جز دندان پزشکی علاقه ندارم

اگه هر رشته دیگه ای برم فقط و فقط مقصد نهاییم امریکاست( ولی پدر ومادرم اصلا نمیذارن حتی اسم خارج رو بیارم و کلیییییی باهام دعوا میگیرن و میگه تو باید کنارمون بمونی )

بدجور گیر افتادم داداش

چون رشته ای جز دندانپزشکی و پزشکی تو ایران درامد بالایی نداره( درسته بعضی از شغل های ازاد و در امد دارند ولیییی اونها نیاز به سرمایه اولیه دارند که خیلیییی از ماها نداریم) به همین دلیل چاره ای جز رفتن به رشته دندانپزشکی و پزشکی و داروسازی نیست( نظر من که اینه) البته کسی که براش مهم نیست پولدار باشه و به زندگی معمولی هم راضیه که اون بحثش جداست…

به هیچ رشته ای جز دندان پزشکی علاقه ندارماگه هر رشته دیگه ای برم فقط و فقط مقصد نهاییم امریکاست( ولی ...

حق داری چی بگم والا تو ایران بلند پروازی کنی بجای کمک پراتو قیچی میکنن

منم هدفم دندونه ایشالا ک بیاریم بریم پی زندگیمون 

حق داری چی بگم والا تو ایران بلند پروازی کنی بجای کمک پراتو قیچی میکننمنم هدفم دندونه ایشالا ک بیاری ...

ممنونم ازت

ان شاالله

ولی در کل باید از نی نی سایت فاصله گرفت😅 

برات مثال میزنم یه تاپیک داره درباره خیانت میگه ، یه تاپیک داره درباره کراش حرف میزنه، یکی داره میگه نامزدم بهم محل نمیده😐

یکی تاپیک ۱۸+ میزنه🤦🏻‍♀️ یکی داره درباره عاشقانه هاش با شوهرش میگه( به خصوص این یکی که اصلا خیلی ادم رو هوایی میکنه و ادم دلش همسر میخواد)🤦🏻‍♀️ حداقل برای من که اینطوره ( کلا حاشیه زیاد داره) باید ازش فاصله گرفت…

ممنونم ازتان شااللهولی در کل باید از نی نی سایت فاصله گرفت😅 برات مثال میزنم یه تاپیک داره درباره خی ...

اینجا مردم از فانتزی هاشون حرف میزنن بجا حقیقت

90 درصدش چرت و پرته