2821
2789

ازخداخواستم ولی فعلا تاوان نداده... چه بسا توان دادنش همینه که ول شده معتاد شده و بی سرانجام شده 

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان فقط میگمش خدایا اگ ب عشقم برسم همه رو ک دلمو بدجور شکوندن رو میبخشم

ولی واسه عشقم ک میگمش خدایا اصلا تاوانشو پس نده من دلم نمیاد عشقم خدای نکرده چیزیش بشع

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دلم شکسته و آه کشیدم و از خدا نخواستم،ولی بعد چند سال همون سر خودش اومد شایدم بدتر

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

من براي كسايي كه خواستم نه هيچي نشدن، انگار نبايد بخواي تا بشه

اما زماني كه جوونتر بودم يك نفر واقعا ظلم بدي بهم كرد اتفاقا يادم نمياد مثلا آرزوي بدي براش كرده باشم بس كه مدتها توي شوك بودم، ولي چند سال بعد جايي بودم ناخودآگاه مثل مسخ شده ها رفتم سراغ يه تيكه كاغذ كه از دور محال بود بشه خوند ديدم آگهي ترحيم اون شخصه كه متاسفانه سرطان گرفته بود و توي جووني فوت شد 

اون زماني كه اون به من بدي كردم من بينهايت بي آلايش و يه اصطلاح چشم و گوش بسته بودم تازه وارد جامعه شده بودم و شايد براي همين تاوان داد

گاهي ام ميگم نه تاوان نبوده فقط اتفاق بوده 

اوائل ميگفتم كاش بخشيده بودمش ولي بعد ديدم نه، بخشش چيه؟ هر كي هر كار بكنه ماها ببخشيم؟ اين آدم آبروي من رو كه يه دختر ٢٣-٢٤ ساله بودم توي محل كار برد و اگر يه آدم ضعيف تري جاي من بود شايد حتي خودكشي ميكرد با افتضاحي كه اين به پا كرد

تعریف مبکنی

اره من پدر و مادرم جدا شدن شوهر خالم یه ویلا داشت تو شمال بعد جدایی مارو برد اونجا یک چند تا از فامیل ها هم به زور اومدن بعد یکیشون یه بچه داشت خیلی شیطنت میکرد کل ویلا رو ریخت بهم بعد شوهر خالم دعواش کرد گفت شیطونی کنی میدم این سگ ها بخورنت بعد رفت بعد بچهه داشت شیطانی میکرد هنوز من 14 سالم بود به بچه گفتم ندیدی چی گفتن دعوات میکنن بشین که بابای بچه که انگار زورش به شوهر خاله ام نرسیده بود داد و بیداد راه انداخت سر من که مگه بچه بی پدره شما بهش تذکر میدید باباش عین شیر بالای سرشه و فلان مثل شما نیست بی پدر باشه من خیلی دلم اونجا شکست خیلی از اینکه بابام مارو ول کرده بود رفته بود از اینکه من پدری نداشتم که ازم دفاع کنه رومم نمیشد اونجا گریه کنم به زور خودمو کنترل کردم رفتم تو حیاط تو تاریکی تا صبح گریه کردم همین الانم که دارم تایپ میکنم گریه ام گرفته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792