2777
2789

خودم اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم.. ولی چون نشونه های دیگه هم داد یه خورده ترسیدم نکنه این چیزا واقعیت داشته باشه😑

راننده تاکسی گفت  دعا نویسم یازده تا همزاد دارم  بعد بهم  گفت که جن عاشق داری.. تا وقتی هم که این جنه هستش اجازه نمیده کسی به چشمت بیاد

هر کی بیاد سمتت بعد یه مدت روش عیبو ایراد میزاری ردش میکنی

بقیشو الان میگم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینو واقعا راست گفته.. شده یه ادم همه چیش تایپم باشه اخلاق رفتار قیافه ولی بعد یه مدت اینقد ازش بدم میاد که کات میکنم اکثر رابطه هامو اینطور بهم زدم.. 

به دوستمم دراومد گفت داییت به خاطر مصرف زیاد مشروبات الکی فوت شده(دوسال پیش جسد داییشو بعد چند روز تو خونه پیدا میکنن گفتن که دلیل مرگش مشخص نیس) 

بجه ها اگه واقعنی حرفاش راست باشه من باید چیکار کنم؟؟ چطور از بین ببرم

شمارش میگرفتی حداقل😂

والا همینا هم خیلی لطف کرده گفته ، بقیشون خداتومن میگیرن ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

شمارش میگرفتی حداقل😂والا همینا هم خیلی لطف کرده گفته ، بقیشون خداتومن میگیرن ...

شمارشو گرفتیم بعد صبحش زنگ زدیم

گفت باید بیای واست دعا بنویسم رو باب خودت تا جنه بره😑😂

منم ترسیدم زدم بلاکش کردم

فک کن برم تو خونه هزار تا بلا ملا سرم بیاره

شمارشو گرفتیم بعد صبحش زنگ زدیمگفت باید بیای واست دعا بنویسم رو باب خودت تا جنه بره😑😂منم ترسیدم زد ...

نه بابا نگران نباش ، زیادم فکرت درگیر نکن ، قطعا هر چی خیره پیش میاد ‌‌.‌‌..

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

به منم از این حرفا زیاد زدم. بالای سی هم هستم خاطرخ اه برا دوستی و خواستگار هم دارم به خصوص که چهره ام خیلی کوچیک میزنه بیشتر دهه هشتادی برا دوستی پیشنهاد میده😂😂 خب معلومه پسر کوچیک مناسب سن من نیست.. پس یه بخش بززگی از اونایی که میخوان منو به دردم نمیخورن. اونایی هم که از نظر سنی بهم میخورن چون خودم تحصیلکرده ام و همچنان دنبال تحصیلم و غیره از این نظر کفویت نداریم اینا هم حذف.. میمونه یه بخش خیلی خیلی کوچیک که اینام یا اخلاقشون گنده یا گذشتشون.. این مرحله هم رد شه خود سختگیر کمالگرام عیب میذاره رو پسر مردم 😂😂

جن عاشق من خودمم، نه یکی دیگه😂😂 فکرتو درگیر این چیزا نکن .. ازدواج تو طالعت باشه ازدواج میکنی.. نباشه که هیچی. من طالع رو قبول دارم ولی بقیه چیزا رو نه