2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه‌ پایینی ما دو تا بچه کوچک داره واااای همش بدو بدو و جیغ و داد میکنن و جوری صداشون میاد که من دیوونه میشه .طبقه بالایی هم نوه اش میاد هی بدو بدو و مبل جابه جا کردن 🤕🤕

بچه ن دیگه دعواشونم بکنن بازم کار خودشونو میکنن

اینا وحشی هستن به خدا یه لحظه نمیشینن دیوار به دیوارمون هستن توی عمرم بچه های به این بی ادبی ندیدم چه مخی داره مادرشون بچه های من کوچکترین دادو بیداد نمیکردن بچه توی آپارتمان نباید ادب داشته باشه 

همسایه‌ پایینی ما دو تا بچه کوچک داره واااای همش بدو بدو و جیغ و داد میکنن و جوری صداشون میاد که من ...

خدا از پدر مادرشون نگذره یه چرخ از اونا که هول میدن دست بچه هامدام میکشن روی زمین ازشانسشون پائینی خونه نیست به ما میگن شما حساس هستین 

خدا از پدر مادرشون نگذره یه چرخ از اونا که هول میدن دست بچه هامدام میکشن روی زمین ازشانسشون پائینی خ ...

حالا ما بالاشون هستیم اینجوری صداشون میاد ببین طبقه پایین بودیم چی بود