2777
2789

خواهش میکنم راهنماییم کنید هیچ تجربه ای ندارم 

به زایمانم هنوز سه ماه مونده اما.چون شهر غریبم و کسی نیست کمک دستم تروخدا خواهرانه کمکم کنید 

نوع زایمانت اینکه بعدش چکار کردین چی خوردین ؟

بچتون چه علائمی داشت که باید میترسیدین؟

ختنه شو کی انجام دادین 

دوران شیردهیتون 

و مدل شیر دادنتون 

رابطتون با همسرتون

زردی و .... هرچی میدونین لطفا کمکم کنید 😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من اطلاعات ندارم ولی واست دعا میکنم💚

ان شالله پر روزی و خوش قدم باشه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایطت خاص نیس حتتما پیاده روی کن تا زایمان راحت‌تری داشته باشی عزیزم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه شرایطت خاص نیس حتتما پیاده روی کن تا زایمان راحت‌تری داشته باشی عزیزم

پیاده روی میکنم گاهی 

مثلا مغازه ای بازار جایی میرم اما خیلی یواش اشکالی که نداره؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من سزارین بودم

از روز سوم دیدم پسرم زرد شده و رفتیم سراغ ازمایش و .....فقط با شیردهی مکرر بهتر شد

من هرکاری میکردم خودم شیر کمی داشتم،انواع لیدی میل و اب هویج و شیر و هرچیزی که میگفتن شیر رو‌زیاد میکنه خوردم خیلی هم خانواده م بهم فشار اوردن که شیر خشک ندم اما خب پسرم هم داشت زرد میشد هم خودم از پا داشتم میفتادم

قایمکی بهش شیر خشک دادم و راضیم،اگه برمیگشتم زودتر هم میرفتم سراغ شیرخشک چون واقعا شیرم کم بود

بعد از زایمان تا دو روز بعدش موقع درد مسکن استفاده کردم بعدش خوب بود

من از ترس چسبندگی داخل شکمی شکم بند استفاده نکردم الان یه مقدار شکم دارم😕

رابطه هم بعد از چهل روز داشتم

پیاده روی میکنم گاهی مثلا مغازه ای بازار جایی میرم اما خیلی یواش اشکالی که نداره؟

نه عزیزم ماه آخر بیشترش کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی فقط خودت تنهایی؟

اینجوری ک خیلی سخته مخصوصا اگه سزارین باشی

بچه تا صیح گریه میکنه نمیتونی ک بلند بشی بغلش کنی راه بری کاش یکی بیاد کمکت

ختنه رو ما اینجا قبل از ۴۰ روزگی انجام میدیم

قطره شیرافزا دلستر چای مایعات گرم خیلی بخور واسه شیرت

غذاهای نفاخ نخور

حتما غذای مقوی بخور

تا ۴۰ روز خونریزی داری رابطه ممنوعه

زردی اگه داشت خودت عرق کاسنی بخور ک بره توی شیرت من دیدم ک با دستمال ب بدن بچه هم میزنن بازم اگه خدایی نکرده زردی داشت حتما ببر دکتر و ازش بپرس

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

بچه رو اصلا گرم نگیر هرچی بیشتر گرم بگیریش بعدا بیشتر مریض میشه زردیشم میره بالا

برای ما دستمال مرطوب حساسیت میداد باید هربار میشستمش

در مقابل شیرخشک گارد نداشته باش شیر مادر بهترینه ولی اگه نشد روی شیرخشک هم فکر کن 

فقط تا چهل روزگی برا شیر بیدارش کن بعدش اگه خوابید الکی خوابشو به هم نریز هر دوساعت بخوای بهش شیر بدی 

از یک ماه به زایمانت هر غذای میپزی دوبرابر درست کن فریز کن یکی دوماه اول خیلی به دردت میخوره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نوع زایمان رو شرایط جسمی و دکترت تعیین میکنه نمیشه به زور نظرمون رو تحمیل کنیم هم سزارین خوبه هم طبیعی

اگه پسره قبل چهار ماهگی ختنه اش رو حتما انجام بدیم چون بعدش میفته رو سینه و سختت میشه بعد هفت روزه میشه بستگی به شرایطت داره بیشتر از چهار ماه نشه

زردی هم مهتابی اینا هست و اگه دکتر اطفال صلاح بدونه قرص بهت میده حل کنی تو شیر بهش بدی بخوره

برا من پستونک گولزنک خیلی خوب بود راحت بودم برا وقتایی که دست تنها بودم

شیشه شیر هم بهش بده عادت کنه واسه وقتایی که نیستی پیشش و میذاریش برا چند ساعت پیش کسی

بچه تو با هیشکی مقایسه نکن تپله لاغره قدش فلانه...اگه نمودار رشد بهداشتش خوبه عالیه دیگه به حرف بقیه گوش نگیر

نزدیکی هم اگه طبیعی بودی ۴۰ روز

اگه یزارین ۵۰ روز به بعد انجام بده

گول خوب شدن رو نخور زودتر انجام بدی

کم  کم سه سال فاصله سنی بذار برا بچه بعدی اگه قصد داری

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

یعنی فقط خودت تنهایی؟اینجوری ک خیلی سخته مخصوصا اگه سزارین باشیبچه تا صیح گریه میکنه نمیتونی ک بلند ...

اره شهرمون دوره 

فقد شوهرمه بیچارم دیگه😭😭

مرسی گلم❤️

خودت غذا چی میخوردی بعد زایمان که بهتر باشه غذاهایی که نفخ نداشته باشه تا کی نباید بخورم؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

پیاده روی میکنم گاهی مثلا مغازه ای بازار جایی میرم اما خیلی یواش اشکالی که نداره؟

شربت گرایپ واتر شرکت دینه عالیه برای کولیک و نفخ نوزاد. اگه یه وقتی خدای نکرده به مشکل خوردی حتما از دکتر بپرس و از همین محصول استفاده کن

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر