2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چطوره

مرغو با پیاز بزار قشنگ بپزه وقتی پخت بهش نمک فلفل بزن.بعد سیب زمینیو 4قسمت کن بریزتوش وقتی قشنگ جا افتاد2قاشق زعفرونم بهش بزن.اینقد خوشمزه میشه.بجای زعفرون ربم میتونی بزنی.اهرش 1قاشق اب لیمو یا ابغوره هم میتونی بزنی😋😋😋😋

ماهم

نوش جون

رفتم خونه دختر عمم یه بوی خوبی میومد گفتم چی دارید گفت لوبیا پلو داشتیم .گفتم چقدر بوش خوبه .گفت سه تا ادویه میریزم داخلش .دارچین و هل و پودر گل محمدی .یعنی معرکه شده بود .مثل غذای بیرونی بود

اللهم عجل لولیک الفرج
من برنجمو خیسوندم ماهی ها رو گذاشتم اشپزخونه یخش اب بشه اومدم سرکار ساعت ۱۱میریم برنجمو درست میکنم ...

گلم دفترتون چیه؟البته اگه دوست داشتی بگو اخه ما هم به عنوان شغل دوم دفتر پیشخوان داریم

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
نوش جون رفتم خونه دختر عمم یه بوی خوبی میومد گفتم چی دارید گفت لوبیا پلو داشتیم .گفتم چقدر بوش خ ...

من دارچین چندتا چوب میندازم عطرش از پودرش بیشتره و پودر گل سرخ هم روی ته دیگش میریزم عطرش رو به کل غذا میده

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌