2777
2789

فردا باید برم کولپوسکوپی 

درد و خونریزی بعد رابطه 

و پاپ اسمیرم هم التهاب شدید نشون داده

بعدش چه جوریه آدم حالش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون چی کار کنم برم با بندازم عقب

آخه وضعیتم هر ماه بدتر از ماه قبل شده و خیلی نگرانم 

از طرفی هم میترسم توو اون مراسم بدحال باشم

اونایی که انجام دادین بعدش حالتون چه جوری بود؟

چهارشنبه یه مراسم مهم دعوتم میگم یعنی اونجا میتونم راه برم بشینم یا نه  دردش با مسکن کنترل می ...

اره من انجام دادم قبلش نیم ساعت قبل بهم گفتند شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزارم و پد بهداشتی هم باخودت ببر مثل پریود دردش و یکم خونریزی میکنه نباید کار سنگین بکنی که فشار بیاد و خونریزی کنه همین 

پسرم رو با التماس از خدا گرفتم، میشه خواهش کنم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین (خدا عزیزای دلتونو براتون حفظ کنه) و این تیکر تولد سه سالگی پسر نازمه😍
فرداش بله برونه داداشمه

برای من که سخت نبود تازه بچه کوچیک داشتم مجبور بودم کاراشو بکنم

پسرم رو با التماس از خدا گرفتم، میشه خواهش کنم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین (خدا عزیزای دلتونو براتون حفظ کنه) و این تیکر تولد سه سالگی پسر نازمه😍
میگم یعنی مثل وقتی آی بو دب میذاره آدمه بعد مال شما ماهگونی جان خوب دراومد؟ من خیلی نگرانم

قسمت اول سوالتو متوجه نشدم و سوال دومت جوابت من خوب بود گفت کمی عفونت هست که داد و گفت مشکلی نبوده

منم  بچه چهار ساله دارم

خدا حفظش عزیزم

انشااله خدا پسر گلت رو حفظ کنه

ممنون عزیزم انشالله