2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار اول ازدواج به شوهرم گفتم فکر کن الان من بهت خیانت کردم در حد پیام یا ارتباط کم سریع با اعصبانیت گفت این چه حرفیه و ... منم با خونسردی گفتم این که فقط یه حرف بود ولی ببین چه حالی شدی حالا اگه تو باشی من چون احساساتم از تو بیشتره حالم خیلی خراب تر میشه

از خواب برگشتم به تنهایی. پل می زنم از تو به زیبایی

واقعا درسته...زنا به همدیگه رحم نمیکنن

همسرم دختر عمه ش ولش نمیکنه کلافه شدم...همین مونده بهش بگه بیا بریم منو عقد کن دیاکو جونم....

همسرم هزار بارم بهم گفته بخدا کاریش ندارم باهاش حرف نمیزنم خودش ول کنم نیس(خودمم شاهدم راس میگه)ولی اون دختر عمه ش دس بر نمیداره

همش از همسرم تعریف میکنه میگه چشات آبی دریاییه...هیکلت خیلی عالیه منم کلی ناراحت میشم....

ما زنا به همدیگه ظلم میکنیم!!!!!!!

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
من یه بار اول ازدواج به شوهرم گفتم فکر کن الان من بهت خیانت کردم در حد پیام یا ارتباط کم سریع با اعص ...

وای چه مردا خودشونو محق میدوننن و نمیدونن زنم اگه بخواد میتونه خیانت کنه

خدا رو شکر که تا حالا هم نه تو زندگی خودم نه نزدیکام هیچ خیانتی نبوده این رو درون خانواده ها مون یاد ...

دقیقا این مادرپدران که به بچه ها این چیزا رو باید باد بدن ولی ابنقدر دغدغه های مختلف با ارزش و بیارزشدارن وقتی برای بچه نمیذارن

وا خب رفت و امد نکن

ما رفت و آمد نمیکنیم خونشون روبروی خونه ی پدر شوهرمه...به محض رفتنمون به اونجا اونم میاد...چن باری من خودم درو وا نکردم اما نمیشه...الان رفت و آمدمونم به اونجا کم کردیم 

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
ما رفت و آمد نمیکنیم خونشون روبروی خونه ی پدر شوهرمه...به محض رفتنمون به اونجا اونم میاد...چن باری م ...

اره خوبه هرچی نبینیش بهتره اصن یه بار تو روش بگو دوست ندارم نامحرم از شوهرم تعریف کنه