2777
2789
عنوان

شله زرد

130 بازدید | 11 پست

دستور شله زرد خوشمزه بلدین؟ کامل توضیح میدین؟

دوتاسوالم دارم

۱چیکارکنم حالت پلو نشه و برنجا خوب له بشن ؟


۲چیکارکنم خیلی شل و آبدار نباشه وقتی ریختم توظرق سرو یکم ببنده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شله زرد

برنج نیم دونه ۳ پ

آب ۱۸ پ

شکر ۴/۵ پ

گلاب یک لیوان

عرق هل ۶ قاشق

کره ۷۵ گرم


اول برنج و آب و میزاریم یکم که آب تبخیر شد در قابلمه رو میبندیم

دون برنج که بعد یک ساعت له شد باید کامل له بشه اگه نیاز بود آب جوش اضافه می کنیم

زعفرون میریزیم گلاب و عرق هل رو میریزیم

در قابلمه رو می بندیم تا یک ساعت دیگه

با حرارت کم

بعد شکر اضافه می کنیم

هم میزنیم و خلال بادام میزنیم و کره

در قابلمه رو میذاریم نیم ساعت با دمکنی

شله زردبرنج نیم دونه ۳ پآب ۱۸ پشکر ۴/۵ پگلاب یک لیوانعرق هل ۶ قاشقکره ۷۵ گرماول برنج و آب و میزاریم ...

یعنی توی همه اون مراحل باید در قابلمه رو ببندم؟ من فکرمیکردم باید درش باز باشه مدام هم بزنم 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792