شله زرد
برنج نیم دونه ۳ پ
آب ۱۸ پ
شکر ۴/۵ پ
گلاب یک لیوان
عرق هل ۶ قاشق
کره ۷۵ گرم
اول برنج و آب و میزاریم یکم که آب تبخیر شد در قابلمه رو میبندیم
دون برنج که بعد یک ساعت له شد باید کامل له بشه اگه نیاز بود آب جوش اضافه می کنیم
زعفرون میریزیم گلاب و عرق هل رو میریزیم
در قابلمه رو می بندیم تا یک ساعت دیگه
با حرارت کم
بعد شکر اضافه می کنیم
هم میزنیم و خلال بادام میزنیم و کره
در قابلمه رو میذاریم نیم ساعت با دمکنی