سلام خانوما.مورفولوژی شوهرم 3 درصده.رنج نرمال ازمایشگاه ابالای 4 درصده.این یه درصده خیلی مهمه؟هر کسی تجربه ای داره خواهشا کمک کنه.امکان بارداری هست یا نه؟
جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانوما مورفولوژی همسرم 1 بود و تحرکش کم اما واریکوسلم هم نداشت دکتر فقط بهش صبحا زعفرون تو آب و قرص ولمن داده.دکتر کسی عالی هست که توصیه هاش رو در اختیارم بذاره تا زودتر نتیجه بگیریم?
خدایاااااااااااااااا شکرت از هرچیز که تو واسم رقم میزنی
عزیزم بارداریم طبیعی بود خودم اصلا قرص های کمک باروری استفاده نکردم.ولی همسرم روزی یه قرص ولمن کانسپشن و صبحا ناشتا یه کم زعفرون تو یه استکان آب سرد می خورد شبا یه استکان کاسنی می خورد که تو ماه دوم من باردار شدم البته ماه دوم به جز اینا یه شب درمیون آب نخود پخته با نمک و فلفل و زردچوبه و روغن زیتونم بهش دادم.
می تونم بپرسم مشکلتون چیه?
شوهرم بعد یکسال دیروز تازه از داده سرعت و تعدادش خوبه ولی مورفو2 هست دارم دق میکنم
عزیزم اصلا نگران نباش 2 که خوبه واسه همسر من 1 بودو یه کم تحرکشم کم بود.مطمئن باش خوب ميشه و طبیعی باردار می شی.
یه مشت نخود رو خیس کن تا نفخش بره.بعد با آب و نمک وزردچوبه و فلفل و روغن زيتون بپزش . یه شب درمیون قبل خواب آبش رو بده خوره اگه با آب نخوداشم بدی اشکالی نداره