2777
2789
عنوان

مورفولوژی پایین(ازمایش اسپرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 32305 بازدید | 128 پست
عزیزم واریکوسل شوهرت در چه حد بود؟شوهر من درجه دو.الان دو ماهه اقدامیم هنو باردار نشدم و بشدت افسرده ...

در حد خفیف

نه بابا نگرانی نداره، دوستام خیلی هاشون خودشون و شوهرشون سالمن اما هنوز باردار نشدن

دکتر بهتون گفت باید عمل بشه یا نه؟

دارو به شوهرت داد؟

خدایا امیدم فقط تویی...
برای اینکه تاپیک کامل کنم من همین ماه با مورفولوژی 3 به طور طبیعی باردار شدم خدا رو شکر

سلام عزیزم خداروشکر مبارک باشه

من همسرم مورفولوژیش ۶ درصده 

ماه چهارم اقدامم هنوز باردار نشدم 

رنج نزمال ۵ بود 

بنظرت امیدی هست بدون دارو بارداد شم؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما مورفولوژی همسرم 1 بود و تحرکش کم اما واریکوسلم هم نداشت دکتر فقط بهش صبحا زعفرون  تو آب و قرص ولمن داده.دکتر کسی عالی هست که توصیه هاش رو در اختیارم بذاره تا زودتر نتیجه بگیریم? 

خدایاااااااااااااااا شکرت از هرچیز که تو واسم رقم میزنی   
سلام عزیزم خداروشکر مبارک باشه من همسرم مورفولوژیش ۶ درصده  ماه چهارم اقدامم هنوز باردار نشدم ...

اره عزیزم.واسه شوهر من از رنج نمال پایین تر بود.اگه خدا بخاد همه چی میشه

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
تعدادش واه شوهر منم از نرمالش بالاتره.ایشالا واسه منم بشه.مثلا چه چیزایی میخورد؟

بیتا جون شما باردار شدی؟ چیکار کردی؟ منم شوهرم تعداد و حرکتش عالیه فقط مورفولوژی 2 درصده

خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن
عزیزم شما چطور باردار شدی؟ شوهرت دارو چی خورد؟؟

عزیزم هیچکاری نکردم همون ماهی که شوهرم ازمایش داد باردار شدم حتی نتیجه ازمایش به دکتر نشون ندادم.انشالله شما هم خیلی زود باردار بشی عزیزم

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
منم یکبار ای یو  ای  کردم جواب نداد پسر اولم همون اولین بار بعد از عروسیم باردار شدم پسر ...

عزیزم نیارکه میشه بعد بیای نتیجه رو بگی لطفا.

من دوبار تعیین جنسیت انجام دادم هربار کلی هزینه؛ منفی شد😢😢

عزیزم هیچکاری نکردم همون ماهی که شوهرم ازمایش داد باردار شدم حتی نتیجه ازمایش به دکتر نشون ندادم.انش ...

بیتاجان خیلی دعام کن.شوهرم اصلا راضی به هنکاری نیست دارم دق میکنم.به نی نی تو دلت بگو برام دعا کنه منم باردار باشم این ماه

عزیزم شما چطور باردار شدی؟ شوهرت دارو چی خورد؟؟

عزیزم بارداریم طبیعی بود خودم اصلا قرص های کمک باروری استفاده نکردم.ولی همسرم روزی یه قرص ولمن کانسپشن و صبحا ناشتا یه کم زعفرون تو یه استکان آب سرد می خورد شبا یه استکان کاسنی می خورد که تو ماه دوم من باردار شدم البته ماه دوم به جز اینا یه شب درمیون آب نخود پخته با نمک و فلفل و زردچوبه و روغن زیتونم بهش دادم.

می تونم بپرسم مشکلتون چیه?

عزیزم بارداریم طبیعی بود خودم اصلا قرص های کمک باروری استفاده نکردم.ولی همسرم روزی یه قرص ولمن کانسپ ...

شوهرم بعد یکسال دیروز تازه از داده سرعت و تعدادش خوبه ولی مورفو2 هست دارم دق میکنم

شوهرم بعد یکسال دیروز تازه از داده سرعت و تعدادش خوبه ولی مورفو2 هست دارم دق میکنم

عزیزم اصلا نگران نباش 2 که خوبه واسه همسر من 1 بودو یه  کم تحرکشم کم بود.مطمئن باش خوب ميشه و طبیعی باردار می شی.

یه مشت نخود رو خیس کن تا نفخش بره.بعد با آب و نمک وزردچوبه و فلفل و روغن زيتون بپزش .  یه شب درمیون قبل خواب آبش رو بده خوره اگه با آب نخوداشم بدی اشکالی نداره

راستی از خودت مطمئن شو که تخمک گذاری و باز بودن لوله های رحمی و هورمونات مشکلی نداشته باشه.حتما نتیجه می گیری به امید خدا.