2777
2789
عنوان

مورفولوژی پایین(ازمایش اسپرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 32238 بازدید | 128 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا نگران نباش 2 که خوبه واسه همسر من 1 بودو یه  کم تحرکشم کم بود.مطمئن باش خوب ميشه و ط ...

اگه کسی تو دنیا چیزی پیدا کنه که واقعا مورفولوژی رو ببره بالا دائم  من جایزه میدم 

فک نکنم رو موروفولوژی نخود تاثیر داشته باشه

من به همسرم اورتومول فرتیل پلاس دادم، دو ماه استفاده کرد و مجدد آزمایش داد، موفو از ۱ درصد  به ۷ درصد افزایش پیدا کرد و حرکت کلاس آ و ب از صفر درصد به ۳۲ درصد.

بعدش یه مدت استفاده نکرد و بعد چهار ماه مجدد آزمایش داد. حرکت تغییری نکرده بود ولی مورفو از ۷ درصد شده بود ۵ درصد. ولی dfi نرمال و خوب بود.

یعنی بعد قطع ویتامینها و مکمل ها امکان اینکه کیفیت اسپرم  مجدد بیاد پایین هست. ولی حداقل تاثیرش توی سه ماه بعد مصرف باقی می مونه چون اسپرماتوژنز هر ۷۵ روز یه بار انجام میشه.

طب سنتی افلاطون درمان مشکل مورفولوژی اسپرم با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی