2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 60 پست
یعنی میگی این زندگی از زندگی بعد طلاق بهتره؟

بله 

تاپیکمو حوصلت شد بخون 

ببخشینا ولی کارای جنسیم وحشتناک اذیتت میکنه

ببین تا داریش نمیفهمی وقتی میره میفهمی چی بوده تازه مال من معتاد و دس بزن داشت و حالا ببخشینا یه تحفه هم‌نبود چون اعتیاد اینجوری کرده بودش ولی باز خوب بود 

هر کی میگفت من میگفتم ای بابا ای گور و کفن داره بعد که رفت دیدم ای داد بیداد...

بعد بخوای به مجرد بری خوب برا چند روزه و پست میزنه

با متاهل که حاضر بودم بمیرمو تن به این گناه و خفت ندم که هزار مشکلم هست که خدارو شکر نکردم

اگرم با پیر بری که واییییییی

جزینا هر کی سنش به ادم میخوره مزدوجه

یا مطلقه ها که انقدر از زنا خوردن دیگه فقط فکر زدن درو هستن 

بد عذابی میکشه ادم 

ببخشا . یا خودم افتادم نخواستم سرت بیا قشنگ‌رک گفتم خجالتم

بعد کجا؟؟؟؟ 

خونه خودت که کی میشه و کی میدونی با تو میمونه حااا گیرم صیغه 

خونه اونم با چه جرعتی 

اصلا چجور دل ببندی و به کی؟؟؟؟ که یهو با دل شکسته در شکسته قالت نزاره. اگر میتونی اصلا نکن

ببین همین الانم من واسه خرید تنهامواسه دکتر بردن تنهامواسه رفتن و اومدن تنهامشبا موقع خواب تنهاماون ...

منم دقیقا اینجوریم ک گفتی همیشه تنهام تمام کارا رو خودم انجام میدم شوهرم میگه فکر نکن کار خاصی انجام میدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسی اینارو ما امروز بهم گفتیم بچمو خواستم‌ فقط ببرم زنگ زد و گفت کور خوندی منم ناهار گذاشتم و نشستم سر جام بیخیال ته طلاق هیچی نیس باز خجالت زیاد حرف زدم ولی بده خیلیییییییی.... تازه من خونه و کارم دارم ولی باز...

همسرم کتک میزنه

دروغ میگه

فحاشی میکنه

خسیسه

وحشی و بی آبروئه

نمیزاره خانوادمو ببینم

از خونه بیرونم میکنه

داد و بیداد میکنه

منو جلو بقیه ضایع و مسخره میکنه

فقط از مادرشو خواهرش تعریف میکنه

ببین اسی اینارو ما امروز بهم گفتیم بچمو خواستم‌ فقط ببرم زنگ زد و گفت کور خوندی منم ناهار گذاشتم و ن ...

همسرم کتک میزنه

دروغ میگه

فحاشی میکنه

خسیسه

وحشی و بی آبروئه

نمیزاره خانوادمو ببینم

از خونه بیرونم میکنه

داد و بیداد میکنه

منو جلو بقیه ضایع و مسخره میکنه

فقط از مادرشو خواهرش تعریف میکنه

همسرم کتک میزنهدروغ میگهفحاشی میکنهخسیسهوحشی و بی آبروئهنمیزاره خانوادمو ببینماز خونه بیرونم میکنهدا ...

خدا لعنت کنه ادم بدو ولی مردا اکثرا اینن تاپیک منو اولیو و اخریو حتما بخون قشنگ رفتار فامیلاشم میفهمی همش تعریف زن اولیو میکنن جلوش از اشپزی نظافت تا حتی ببخشین ب ا س ن اخه این چیه دیگه 

اونروز میگفتن یادش بخیر ... انقدر ... قشنگ بود راه که میرفت ادم دلش از حال میرفت

اخه ادم چی بگه نمیشه هی دعوا کرد خود مرد هم هی میگه اون رابطش فلان بود اون نمدونم کجاش بیستار بود ... و ... 

بعد شوهر اول من فقط بی پول بود ولی این ماشاللله بهش بیاد کلکسیونیه خودش برا خودش و بچمم نمیده

همسرم کتک میزنهدروغ میگهفحاشی میکنهخسیسهوحشی و بی آبروئهنمیزاره خانوادمو ببینماز خونه بیرونم میکنهدا ...

شاید اینا واکنشی در مقابل رفتارای شما یا اقوامتونه. مثلا میگن مردا رو غرور شون حساسن، اگه تحقیر بشن خیلی بد رفتار میکنن. با نی نی سایت کار راه نمیفته، چون شرایط ادما متفاوته . از مشاور کمک بگیرید . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من ۳۲ همسرم ۳۶من خانه دار اون نمایشگاه دارهچهار ساله ازدواج کردیم

عزیزم من چندتا از تاپیکاتو خوندم تا ببینم داستان چیه، طلاق آخرین راهی هست که جلوتون هست، شما یه نوزاد داری و اون نیاز به هر دوتون داره، واسه همین یکم تصمیم گیری برات سخت میشه، سعی کن کمتر باهاش بپیچی و بیشتر روی مهارت های فردیت کار کنی، سعی کن الکی هم که شده یه مدت به حرفاش گوش کنی و مخالفت نکنی، در مقابل رفتار و گفتار خانوادش جناح نگیری و واکنش بدی نشون ندی، سعی کن همیشه بهترین ورژن خودت باشی، بهشون احترام بذاری ولی مثل یک مهمون باش، زیاد صمیمی نشو و حرفای دلت و در مورد خانوادت و زندگی زناشوییت بگی، در حقیقت باید به مرز بی تفاوتی برسی، از طرفی هم انتظاراتت از همسرت رو هم کم کم بهش بگی، مثلا اگه گفت من خونه مامانت نمیام خودت برو بگو فلانی مریضه نیومد، بگو باشه ولی دلم میخواد با هم میرفتیم، اگه نیومد خودت برو، خودت رو محروم کنی کم کم مشکل فکری پیدا میکنی، بهترین حالت بی توجهیه

خدا لعنت کنه ادم بدو ولی مردا اکثرا اینن تاپیک منو اولیو و اخریو حتما بخون قشنگ رفتار فامیلاشم میفهم ...

آخی

چقد پستن که این حرفارو جلو تو میزنن

تو نمیتونی جوابشو بدی با تیکه و.. 

تا دیگه فک نکنن جلو تو میتونن از این حرفا بزنن