2777
2789
عنوان

بياين ميخوام يه چيز زنونه بپرسم

3071 بازدید | 45 پست

بچها ميدونم جاش نيس ولي دهنم درگيره درباره ارضا شدنتون ميخوام بپرسم من يه ساله عقد كردم و هنوز عروسي نگرفتيم از شب اولي كه زجر كشيدم و درد داشتم تا الان كه يه سال شده از رابطمون هيچ لذتي نميبرم و ارضا نشدم اينم بگم كه تا سه روز خونريزي داشتم و تب داشم دكتر رفتم گفت بهت تجاوز شده اشك تو چشام جم شد براش همچيو تعريف كردم كه چي شد اونم گفت چون شوهرت بلد نبوده يهو زده خونريزي كردي اشتباه كردين گفت زمان بره چن سالي طول ميكشه كه بدنت عادت كنه و ترسو بزاره كنار شما بگين واقعا امكانش هست منم يروز لذتي برده باشم و ارضا رو تجربه كنم يا هيچوقت نميتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم از 8سال زندگیم 3سالش رو متوجه لذتش شدم 

منم فک کنم یجور ترسیده بودم نمیدونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ببین شاید به مرور درست بشی شایدم کلا مشکل داشته باشی باید درمان بشی...شنیدم باید بری پیش سک س تراپیس ...

تخصص دكتره اينه اسم ديگه اي نداره زنگ بزنم ١١٨ بگم شماره دكتر ... ميخوام زشت نيس يكم 

وا خب چرا شوهرت اونجوری کرد،نمیراشتی اینکارو بکنه...یعنی در حد تجاوز دچار پارگی شدی...چه عجله ایه آروم آروم پیش برید تا آمادگی روحی و جسمی پیدا کنید،مجبور نبودید تو یه شب کارو تمام کنید

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

وا خب چرا شوهرت اونجوری کرد،نمیراشتی اینکارو بکنه...یعنی در حد تجاوز دچار پارگی شدی...چه عجله ایه آر ...

بخدا ميخواستم براش توضيح بدم چيكار كنه گوش نميكرد ميگفت خودم بلدم نميخواد بم ياد بدي فيلم رمانتيك چيز مياوردم ببينه ياد بگيره ميگفت خودم بلدم نميخواد بم ياد بدي زد انگار پريز ميزنه به برق 

چن سال اول مث من بي حس بودي اخي عزيزم چقدر ما بد شانسيم 

آره انقدر اذیت میشدم شوهرمم گرمه اون زمانم که دیگه داغ دیگه...

خیلی وقتا انقدر نه گفته بودم به زور...

نفهم فکر میکرد من عادتمه باید اینجوری کنه عجباااا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

دوستان پیشاپیش معذرت میخام بابت رک بودنم.

استارتر عزیزم شوهرت پيش زمينه داره؟ینی قبل از دخول آماده ات میکنه؟ واژنت احیانا خشک نیست؟شوهرت احساساتی هست؟موقع رابطه باهات صحبت میکنه؟ 

آخه اينا به ارضا شدن خیلی مربوطه