2777
2789
عنوان

بياين ميخوام يه چيز زنونه بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3071 بازدید | 45 پست
بخدا ميخواستم براش توضيح بدم چيكار كنه گوش نميكرد ميگفت خودم بلدم نميخواد بم ياد بدي فيلم رمانتيك چي ...

من اولین رابطم ۴ ماه طول کشید یعنی چهار ماه اروم و با آرامش پیش رفتیم تا تونستم اولین رابطه رو تجربه کنم و بخاطر اینکه زور و فشاری نبود بدون درد و خونروزی انجام شد،کسایی که مشکل دارن و بدنشون آمادگی نداره نباید یهو انجام بدن

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان كه يه سال گذشته تو اين مدت هميشه ضربه اولي خيلي درد داره ولي ضربه  هاي بعدي دردش كم م ...

اونو منم بعد دوسال هنوز دارم اون طبیعیه

والا من اوضاعی داشتمااا 

تا دوماه طول کشید تا رابطه کامل شد

کلی دکتر رفتیم

والاه منم تو نامزدی رابطه داشتیم تا یه هفته خون ریزی کردم شکمم درد میکرد ما میدونستیم چیکار میکنن ولی درس حسابی بلد نبودیم و چون تو نامزدی شده بود یکم درد دار شد در حدی ک گریه کردم هنوز دردش یادم میوفته حالم بد میشه منم خیلی وقتا ارضا نمیشم چون شوهرم زود انزالی داره وقتی عشق بازی زیاد میکنیم بعدش رابطه ارضا میشم ولی ارضا نشدنی هم چون علاقه زیادی ب رابطه دارم اونم لذت بخش واسم 

آره انقدر اذیت میشدم شوهرمم گرمه اون زمانم که دیگه داغ دیگه... خیلی وقتا انقدر نه گفته بودم به زور. ...

مردا همشون اينجورين شوهر من كه اگه نه بگم قهر ميكنه تا چن روز 

اماده كردنش يه چنتا بوس مختصره احساس محساس نداره 

ای وای عزیزم الهی.. 

خب معلومه که اونجوري که نميشه.بهش بگو من باید آماده شم تا بتونم لذت ببرم.

وای ببخشید پس چجوری دخول انجام میشه؟واژنت که اونجوري خشکه

باید معاشقه باشه بگو بهش

گاهي وقتا معاشقه داريم كم نميزاره ولي باز من حتي با بوساشم تحريك نميشم هركاري ميكنه كلا انگار هيچ البته قبل از عقد دزدي يه بوس ميگرفتيم اتيشم فورا شعله ميكشيد ولي الان هيچي حتي تحريك شدنم يادم رفته چجوري بود 

به همسرت بگو قبلش معاشقه کنه بدنت وموهات نوازش کنه احساسی برخوردکنه یهونره سراصل مطلب.ذهنتو معطوف کنه به اون سمت .بعدشم به مرورکه اززندگی مشترکت ورابطه بگذره رفته رفته بهترمیشی .ازروان کننده وبیحسی استفاده کن