2777
2789
عنوان

بياين ميخوام يه چيز زنونه بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3071 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=51842938]منم ميگم شايد از سرد بودنمه كه تحريك نميشم گرمي بخوريم خوبه بنظرت [/QUOTEاره گرمی خوبه ولی رومن تاثیرنداره دکترم نرفتم که دارو بده .ولی عصاره گل سرخ داروخانه داره میگن خوبه ولی خودم استفاده نکردم

سلام خوبی دوست گلم شما اول باهمسرت صحبت کن بگو یه جوری این کاروانجام بده که سری های بعدی منم خودم کشیده بشم سمت این مسئله اونجوری هردوبیشترحال میکنیم

دوما هرسری که باهم رابطه دارید خودتون بگید مثلا این کاروبکنی من خو شم میادشمایواش یواش رونقاط حساسزن کارکنیدانشاالله مشکلتون حل میشه بعدم هرسری که رابطه دارین بهش بگیداگه ارضانشدیدتااون هم متوجه بشه که ارضاشدن زن هم مثل مرداهمیت داره وقتی شماچیزی نمیگیداونم وظیفش نمیدونه که بایدحتماشماروارضاکنه حتماحتمارونقاط حساس زن کارکنید تواینترنتسرچ کن میاد من دیگه بیشترازین نمیتو نم توضیح بدم امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی چیزای ک گفتم همه خیلی تاثیرداره

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞