یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر بالا باش همیشه کلااا دیگ ۲۴ ساعت،ب پهلو نخواب،راه نرو
باید تحرکت خیلی خیلی کم باشه در حد امکان نباشه اصلا
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
من پسفردا عمل دارم🥲راحت بود؟واسه من بدون تامپونه گفتن از روز اولم میتونی از بینی نفس بکشی
اره باو هیچی نیس نترس اصلا خیلی راحته بدون هیچ دردی
من فقط سرم و دندونام بعضی اوقات درد میکنه همین
اسپلینت میذارن ب جا تامپون
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
نمیدونم بتونم نفس بکشم از بینی یا نهراستش برام خیلی سخته یک هفته حموم نرم تا گچ رو بردارن
با اسپلینت میشه تنفس
الان حس میکنم باید خودمو بندازم ماشین لباسشویی😑حالم از خودم بهم میخوره
فردا میرم گچمو بردارم🤦♀️🤦♀️
واقعا؟ من دخترخالم که عمل کرده بود بهم گفت بلندشو راه برو و از روز دوم دارم یکم راه میرمالبته سرمو ...
اره نباید تحرک داشته باشی اصلااااا
اره از ورمه نگران نباش اون تا ۶ ماه ب طور کامل میخابه
ولی مراعات کن بذا فرم بینیت قشنگ شکل بگیره