2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام ۴۰۳ قبول شد رتبه اش زیر ۱۰۰0 بود البته پارسال رتبه ندادن ولی مشاور بهش گفته بوده ... دوست خودمم رتبه اش زیر ۳۰۰۰ بود رشته تجربی و قبول شد 

می خوام بگم کلا روندش سخت شده و رتبه های عالی می خواد

یکی از اقوام ۴۰۳ قبول شد رتبه اش زیر ۱۰۰0 بود البته پارسال رتبه ندادن ولی مشاور بهش گفته بوده ... دو ...

اخع رشتم ریاضیه خب 30-40% بخوام بزنم ک شریف میتونم بیارم داداشم 50% زد شریف اورد🙄واسهمون میگم...

اخع رشتم ریاضیه خب 30-40% بخوام بزنم ک شریف میتونم بیارم داداشم 50% زد شریف اورد🙄واسهمون میگم...

اره دقیقا رتبه ات باید به اندازه شریف باشه 

دیگه فرهنگیان مثل قبل نیست قبلا شاید با ۱۵۰۰۰ هم قبول میشدی الآن باید زیر ۳۰۰۰ ،۵۰۰۰ باشی 

بنظرت پشت بمونم؟اخه فک نکنم بتونم 40% بزنم

سهمیه نداری؟

اگه داشته باشی با درصد کمتری شاید بتونی قبول بشی 

اگه نداری هم فعلا به پشت موندن فکر نکن فقط تلاش کن این روزا خیلیا جا میزنن و تو می تونی ازشون جلو بزنی و شاید با همون ۲۰ درصد هم دعوت به مصاحبه بشی ...

آزمون بزن و تحلیل کن 

موفق باشی