2777
2789
عنوان

کادو برای مادرشوهرم چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 52 پست

به نظرم شما هر چی بگیری با سلیقه خودته و معلوم نیست واقعا خوششون بیاد یا نه پس هر مبلغ هزینه ای که قصد دارید خرج کنید رو به شکل کارت هدیه بدید بهشون (با یه شاخه یا دسته گل شاید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خداروشکریکی میخوادکادو بخره واسه مادرشوهرش. کینه نداره اولین باره میبینم🤩🤩🤩🙏🏻🙏🏻

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین برا خونه چی کم داره همون روبخر مثلا دکوری یا پادری یا قالیه با ساعت رو میزی یا دیواری یا...

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

تابلو 

گلدون

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ببین برا خونه چی کم داره همون روبخر مثلا دکوری یا پادری یا قالیه با ساعت رو میزی یا دیواری یا...

متاسفانه دیر دارم کادو میبرم، چندماه پیش خونه خریدن تا الان همه چیو جفت و جور کردن اما باز دکوری فک کنم خوب باشه، دکوری ندیدم به اون صورت داشته باشه 

بازم خداروشکریکی میخوادکادو بخره واسه مادرشوهرش. کینه نداره اولین باره میبینم🤩🤩🤩🙏🏻🙏🏻

مادر شوهرم خوبه، اوایل ی ذره اذیت می‌کرد اما بابت دیدگاه متفاوت جفتمون بود و البته شوهرم رو خیلی وابسته خودش کرده بود برای همین همه اذیت می‌شدیم 

الان اوکی ه، شاید باورت نشه ولی پشت سرم انقدر ازم تعریف میکنه، ی خواهر شوهر دارم خیلی فتنه س، مادر شوهرم تحت تاثیر خواهره ی وقتایی اذیت میکنه اما خودش آدمی خوبیه 

شوهرم سوگولیشه برای همین با منم خوبه 

منم کاری به کارش ندارم، هرازگاهی اگر همدیگه رو ببینیم

اختلاف سلیقه مون هم زیاده، مطمئنم هرچی بخرم میگه ای خدا چرا پولتون رو هدر میدین 😂

بنظر من اگه اینجوریه ، کارت هدیه یا سکه بهترین گزینه می‌تونه براش باشه، هر چیزی دلش بخواد می‌تونه برای خودش بگیره

🩷💍🩺