2777
2789
عنوان

کادو برای مادرشوهرم چی بگیرم

671 بازدید | 52 پست

دوستان. مادر شوهرم خونه خریدن کادو چشم روشنی چی به نظرتون ببرم؟ ظرف و ظروف خیلی داره، چیزی به ذهنم نمیرسه چی بگیرم 

در حد ی تومن اینا هزینه کنم خوبه 

و برای مادربزرگ خودمم میخوام ی کادو بگیرم، چون دیر به دیر میبینمش میخوام عید که رفتم براش ی کادو بگیرم، مامان بزرگم خیلی همیشه هوامونو داشته میخوام خوشحالش کنم 

گل بخرین عزیزم یا یه دکوری 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اباژور،چیزای تزئینی،تابلو گل و گلدون مصنوعی و..

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

گل و گلدان بزرگ سالنی خوشگل

گل و گیاه زیاد داره 

اما گلدون سالنی بزرگ ایده خوبیه، کم نیست برای چشم روشنی؟، هرچند همونم قیمتش برای من زیاد میشه

آخه نمیدونم چشم روشنی چی میبرن در کل 

پول ،سکه پارسیان

همسرم میگه پارسیان اما دوست دارم ی چیزی باشه که توو خونه شون بمونه، چون همیشه برای خونواده همسرم پارسیان بردیم الان دوست دارم ی چیزی باشه که بذاره توو خونه ش ازش استفاده کنه

من جات بودم پولشو میدادم چون مادرشوهرم جز پول چیزی به چشمش نمیاد

😂

اتفاقا خونواده همسر منم پول دوست دارن اما وضعشون خوبه نسبتا 

برای همین میخوام ی چیزی باشه که ازش استفاده کنه و بمونه به عنوان کادو از طرف من 

مثل ی وسیله دکوری اما نمیدونم چی 

مادر شوهرم خیلی هم وسیله و اینا داره، برای همین نمیتونم بگم مثلا فلان وسیله رو نداره براش بخرم

😂اتفاقا خونواده همسر منم پول دوست دارن اما وضعشون خوبه نسبتا برای همین میخوام ی چیزی باشه که ازش اس ...

پس ببین خونه جدید چی کم داره تا بگیری،پتو هم خوبه دیوارکوب،تابلو فرش،مجسمه و شمعدان

👨‍👩‍👧