2777
2789
عنوان

سوال درباره پیش بینی برهمند

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست
به این میگم 4 و نیم ریشتری که ارزش پخش کردن و ایجاد استرس نداره!

من از خودم در نیاوردم ک بخوام بترسونم کسی هم ک میترسم و استرس میگیره اون بالا عنوان رو زدن برای همین ک تو هر تاپیکی دوس داشت بر ه یا نره.. اگه میخوابیدم مواخذه کنین ک کی پخش کرده و وحشت ایجاد کرده باید آقای یرهمند رو پیدا کنین

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری پیش بینی میکنه درصورتی که میگن زلزله قابل پیش بینی نیست؟تاحالا توضیح داده؟

من از اول کانالش نبودم نمیدونم قبل تر گفته یا نه ولی الان یک ماه هست ک عضومم نه چیزی نگفته.. اما الان ک تبلیغ میکنه تو کانال میگه برای هزینه گرفتن دستگاه هستش ک تبلیغ قبول میکنه

عنوان تاپیک واضحه

میاید تو میخونید نفرین میکنید🤐😮

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

میگن که دستگاه اختراع کردن اما ثبت نمیکنن

منم شنیدم نمیدونم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عنوان تاپیک واضحه میاید تو میخونید نفرین میکنید🤐😮

مرسی از فهمت واقعا بعضیها دنبال داستانن نصف شبی ..من خود عنوان از پیج گذاشتم باز قبول نمیکنه

مرسی از فهمت واقعا بعضیها دنبال داستانن نصف شبی ..من خود عنوان از پیج گذاشتم باز قبول نمیکنه

❤❤

بی خیال بابا چرا این حرفا رو باور می کنید من که اصلا قبول ندارم . طرف این همه آدم رو ساده گیر آورده ...

منم اوایل قبول نداشتم انقدر ک دور و بریام از این تعریف میکنن منم ک استرسی اصلا عین دیوونه ها شدم اولین کانالی ک جک میکنم همیشه مال اینه اما از وقتی رفت پی تبلیغات کمرنگ شد کلا واسه پیش بینی

منم اوایل قبول نداشتم انقدر ک دور و بریام از این تعریف میکنن منم ک استرسی اصلا عین دیوونه ها شدم اول ...

به نظرم همین الان لفت بده مردم ما همیشه تو جو هستن جو گیر میشن به یکی الکی بها میدن زلزله قابل پیش بینی نیست اگه هم باشه با  احتمالای بی خودی فقط زندگی رو به خودت و بقیه زهر می کنی

ممنونم خداجون
به نظرم همین الان لفت بده مردم ما همیشه تو جو هستن جو گیر میشن به یکی الکی بها میدن زلزله قابل پیش ب ...

آره لفت دادم همین الان دیگه هرچی خدا بخواد