2777
2789
عنوان

سوال درباره پیش بینی برهمند

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست
وای الهی عزیزم خدا ایشالا آرامش رو بهتون برگردونه خیلی سخته

از ابان ماه رو ویبره ایم تا خدا چی بخواد شما هم استرس نداشته باش بجاش امنترین جای خونرو پیدا کن اگه یک در صد که انشاالله پیش نمیاد ولی اگه خدایی نکرده زبونم لال پیش اومد با کوچولو برو اونجا  ...خدا بزرگه باید با زلزله هم مثل بقیه بدبختیای زندگی کنار بیایم 

من سزاوار تغییرات مثبت در زندگی ام هستم خدایا شکرت 😊🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران دو اومد مگه همون نبود؟  یاز گفته میاد؟ چون پری روز 12 ظهر 2 ریشتر ملارد  منم همش م ...

این پست ک میگمو امروز گذاشته 

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
هیچ زلزله ای برای تهران پیش بینی نکرده  من خودم تو کانالشم چرا الکی ترس تو دل مردم میندازید؟؟

منم تو کانالش هستم دیوونه نیستم ک اخر شبی بیام مردمو بذارم سر کار 

از ابان ماه رو ویبره ایم تا خدا چی بخواد شما هم استرس نداشته باش بجاش امنترین جای خونرو پیدا کن اگه ...

مممونم عزیزم ایشالا ک آرامش به ایران برگرده

منم تو کانالش هستم دیوونه نیستم ک اخر شبی بیام مردمو بذارم سر کار 

هیچ پیش بینی نکرده .

منم کور نیستم دوست عزیز. تمام پستهاشو خوندم

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

هیچ پیش بینی نکرده . منم کور نیستم دوست عزیز. تمام پستهاشو خوندم

سلام مردم شریف تهران ملارد و کرج زلزله ها از ۵/۵  تا ۶ ریشتر خطری جدی برای سازه‌های معمولی ندارند ومن هم زلزله‌ای بیشتر از ۴/۵برای تهران و کرج وملارد ندیدم فعلا پس جای نگرانی نیست ومن هم به اقوام و دوستانم که در تهران زندگی می کنند هم سفارش کردم که نگران نباشید ولی احتیاط را هم از دست ندهید وبه  پیامهای مسئولین وصدا وسیما ومدیریت بحران هم توجه کنید واگر هم زلزله ای را من توانستم پیش بینی کنم در م 👇 حتما می نویسیم
.
===============
@pishbiniezelzele21
ارادتمند شما برهمند

سلام مردم شریف تهران ملارد و کرج زلزله ها از ۵/۵  تا ۶ ریشتر خطری جدی برای سازه‌های معمولی ندار ...

به این میگم 4 و نیم ریشتری که ارزش پخش کردن و ایجاد استرس نداره!

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227