2821
2789
عنوان

چچجوری شوهرم رو راضی کنم

435 بازدید | 22 پست

من چند وقته میخام بوتاکس کنم. شوهرم راضی نیست.پارسال هرچی گفتم قبول نکرد. امسال واقعا دلم میخاد بزنم. شوهرم کلا به کارای زیبایی و مصنوعی شدن دافعه داره. نمیدونم چجور راضیش کنم؟ یه راهی بلدید بگید؟

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت نشونش بده چند مدل و که غیرعادی نشدن مطمئنش کنبگو میخوای بیا پیش دکتر با خود دکتر صحبت کنبهش اط ...

شانس گند من خواهرام زدن اونا ابروهاشون بالا مونده هی اونارو مثال میزنه 

شوهرتم مطابق سلیقه تو لباس میپوشه؟ مدل مو و ریش و اینا؟

آره خب البته زیاد به خودش نمیرسه ولی خب همیشه من میگم چیکار کنه

پیشگیری ودرمانه بوتاکس زیبایی نیس بگو پیشونیم‌چروک شد دیگ فایده نداره باید پیشگیری کنم صاف بمونه

گفتم بهش منم واقعا بخاطر افتادگی پلک و چروک اینکارو میکنم ولی میگه نه خیلیم خوبه مشکلی نداری

خانوما واقعا بوتاکس برای پیشگیری هس یا برای زیبایی آخه منشنیدم بعد بوتاکس ک اثرش رفت چروک ها عمیق ...

نه بابا الان خواهر من چندین ساله میزنه از من ۸ سال بزرگتره هیچ چروکی دور چشم و پیشانی نداره حتی وقتی بوتاکسش میره

جو پرک رو امتحان کن

من نتیجه گرفتم

وقت بوتاکس گرفته بود یواشکی برم بزنم

یه هفته استفاده کردم وقت رو کنسل کردم

شوهر منم راضی نبود

خاله اش زده بود صورتش کج شده بود می‌ترسید

من خودم پرستاری و یه بار خودم برا خودم زدم

الانم میتونم

اما مخالف بود

خلاصه هر شب جو پرک اندازه یه مشت ده دقیقه خیس کردم صورتم رو باهاش شستم و مث گل شدم

❤خدایا شکرت

2825
2823
2791
2779
2792