2777
2789
عنوان

رفتم مدرسه پسر زنی که با شوهرم ارتباط داره ماجراجو گفتم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 11567 بازدید | 169 پست

خیلی بچه هستی اندازه اون بچه ۱۰ ساله 

این بلا سر همکاسی بدبخت منم امده بود زنه امد تو مدرسه گفت مامانت با شوهر منه ابرو دختر غرور دختر خورد شد 

دختره با اون همه درس خونیش ترک تحصیل کرد

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گناه داره بچه ده ساله چیکار کنه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

به زنه میگفتی اون موقعی که با شوهر من میگشتی زندگیمو خراب میکردی ابرو نداشتی ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

میدونم خیلی شرایط برات سخت و عذاب آوره عزیزم، ولی برو به یکی بگو که بتونه یه کاری کنه آخه بچه ۱۰ساله چه میفهمه،طفلی باباشو از دست داده تقصیر بچه نیست که مامانش نفهمه

تو دیگه چه ادمی هستی که یه پسر ده ساله رو درگیر کردی حاضرید هر کار غیر انسانی انجام بدید ولی جدا نشی ...

اون پسر خودش عقل داره نمیگه ای مرد غریبه کیه بم محبت می‌کنه ؟ حتما مامانش گفته مرده مجرد هست

طفلک اون بچه ، آخه اون چه گناهی داره؟مگه قلبش چقدر تحمل داره که از ده سالگی وارد این مسائل بشه؟دلم براش سوخت طفلکه معصوم

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

ببین عزیزم تجربه دارم که میگم بجای زجر دادن خودت دنبال مقصر نگرد جلوشوهرتو بگیر سفت و سخت تهدیدش کن اون نره دنبال زنه مطمین باش بیخیالش میشه ببخشید ناراحتم نباشی کرم از خود درخته

متاسفم برای شما .روح یک بچه رو به تنهایی نابود کردی .نمیدونم عذاب وجدان ولت میکنه یا نه .این پسر ممکنه به راه های بد کشیده بشه فقط به خاطر حرف شما!

پسر ۱۰ ساله اخه؟؟؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ده بار رفتم سراغش زنیکه از رو نمیره هرزه

اون زن که هرزه هست تمام ولی چرا فکر نمیکنی پنجاه پنجاه شوهر خودتم مقصره؟ یعنی اگه شوهرت بیخیال اون زن بشه قبولش داری و باهاش زندگی میکنی؟ فقط خودت اون زنه که پا نداده. شوهرتم خط داده بهش

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

برو به پدرشوهرش بگو 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
اون پسر خودش عقل داره نمیگه ای مرد غریبه کیه بم محبت می‌کنه ؟ حتما مامانش گفته مرده مجرد هست

حتما با این حرفا خودتو قانع کردی رفتی سراغش دیگه نه 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝