2777
2789
عنوان

رفتم مدرسه پسر زنی که با شوهرم ارتباط داره ماجراجو گفتم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 11567 بازدید | 169 پست

ببخشید و شرمنده خیانت اصلا اصلا توجیهی نداره 

ولی بعضی وقتها یک سری رفتارها و کارهای خانمهارو میبینم میگم شوهرشون رو خودشون فراری میدن اونم اگر تعهد و وجدان و ذات درستی نداشته باشه میره خیانت میکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون پسر خودش عقل داره نمیگه ای مرد غریبه کیه بم محبت می‌کنه ؟ حتما مامانش گفته مرده مجرد هست

بچه های شما چی؟ عقل ندارن که چرا بابامون به زن غریبه محبت می‌کنه؟ دوست داری اقوام اون خانم بیان سراغ بچه هات بگن باباتون یه زن دیگه رو به مامانتون ترجیح داده؟!

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دلم برا بچه اون بسوزه مگه اون دلش به حال پسر من میسوزه بزار بدونه مادرش خراب هست

چون به قول خودت اون خرابه و دلش برای بچه شما نسوخته شما هم تلافیشو سر بچش دراوردی؟اون خرابه و یه جور به بچه شما ضربه زده ،شماهم سنگدلی و یه جور به بچه اون آسیب زدی. 

بیچاره بچه ها که قربانی شماها شدن

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

چرا رفتی به بچه معصوم گفتی

شما شوهر خودتو ادب کن! زورت به بچه رسیده؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بشین با شوهرت مشکلتو  حل کن

اگه ابرو زنرو ببری.از خونش بیرونش میکنن

احتمالا شوهرت بیشتر بره سمتش.

تهدیدشون کن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اون پسر خودش عقل داره نمیگه ای مرد غریبه کیه بم محبت می‌کنه ؟ حتما مامانش گفته مرده مجرد هست

تو میرفتی به پدر شوهره میگفتی به همههه میگفتی ابروی زنه رو میبردی فقط زورت به یه پسر بچه 10 ساله رسید

نه جرات میکنی به شوهر گلگلیت چیزی بگی نه زنه رو کاری کنی 

خوبه بیان به بچه شما بگن میدونی پدرت داره به مادرت خیانت میکنه وهرز میره؟

میدونی تورو ولت کرده و بچه یکی دیگه رو میبره کلاس؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اسی 

با پوست و گوشت و استخونم درکت میکنم چون همسرسابقمم همین بود

بیین منو

بازمیگم هرکار مییییییتونی بکن برا نابودیشون

اللخصوص شوهرت

تو قضیه خیانت نباید دلت برا هیچچچچکسی بسوزه

اینو منی میگم ک دلسوزی کردم ولی چ فایده که قرص اقسردگی نصیبم شده بود

شوهرتو نبخش نمون لطفااا بمونی ی مرده ای فقط بعدا اثرش بیشتره روت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بی آبرو و بی وجدان هست شوهرش سرطان داشت درد میکشید خودش با شوهرم عشق بازی

رابطه جنسیم داشتن ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه من گناه نداره؟

گناه داره 

ولی فکر کن یکی بیاد به بچه کوچیکت بگه 

بابات با یه خانوم دیگه رابطه داره بابات هرزه و کثیفه

مامانت و نمیخواد با یکی دیگه میخوابه 

خاهر بچت اون لحظه از درون میمیره  نابود میشه دنیای خانوادش میپاشه