2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه ساده زیستی کنم

139 بازدید | 18 پست

خب بیخود میکنم میرم دنبال کار و پول دراوردن و هدفای بزرگ!

همین الانش بدون پول زیاد، زندگی ساده ای دارم

اگه قرار باشه پولدار بشم و بازم ساده باشم و ی برچسب مینیمالیست و ضد تجمل گرایی بچسبونم به خودم، خب اوسکولم مگه کار کنم؟

همینشکلی نشستم تو خونه فیلم میبینم بازی میکنم برای چی برم ۸ ساعت سرکار در طول روز؟ 

هیچ وقت جریان ساده زیستی رو نفهمیدم الانم ی تاپیک خوندم که اسی رفته بود مهمونی طرف پولدار بوده ی مدل غذا بدون نوشیدنی و مخلفات و زولبیا بامیه گذاشته جلوشون بعد همه هم تاییدش کردن!

والا ماهم متوسطیم ولی دو مدل غذا رو دیگه میذاریم و تعارف هم میکنیم میوه شیرینی رو

خدایا اگه قرار باشه پولدار بشم ولی گدا بشم و از زندگیم لذتی نبرم و به کسی سود نرسونم، منو پولدار نکن🫠

مثل جریان هم خرو خواستن هم خرماعه ولی برعکسش، یعنی نه خر رو بخوای نه خرما رو فقط بری پول دربیاری برای اینکه پول داشته باشی ولی کاری نکنی

عین آقای خرچنگ سگ دو بزنی ولی زورت بیاد خرج کنی بعد تازه همه هم تایید میکنن😂 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

ساده زیستی با خساست و گدا بودن فرق می‌کنه

اتفاقا من مولتی میلیاردر هم بشم زندگیمو تجملاتی نمیکنم ولی هر چیزی که بخرم خوبشو میخرم

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لزوما کم خریدن بد خریدن نیست میتونی مثلاً ۳ تا کرم بخری ۱ تومن یا یک کرم بخری ۳ تومن معمولا پولدارها ...

این اره این فرق داره که با کیفیت بخری ولی کم

تا اینکه کلا یدونه بی کیفیت بخری با اینکه پولشو داری

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

ساده زیستی یه فکت الهام گرفته شده از دین زیبای اسلام هست..

با پولدار بودن و کار زیاد کردن تناقضی نداره..

منتهی برخی فرق خساست و ساده زیستی رو متوجه نمیشن چون درست فکر کردن یه بازیِ مسخره است براشون😊🩵

ساده زیستی با خساست و گدا بودن فرق می‌کنهاتفاقا من مولتی میلیاردر هم بشم زندگیمو تجملاتی نمیکنم ولی ...

میدونم این فرق داره که کیفیت رو به کمیت ترجیح بدی

ولی مثلا توی بحث غذا پولشو داشته باشی بعد مهمون دعوت کنی ی مدل غذای معمولی بذاری جلوش بدون نوشیدنی و مخلفات مث اون تاپیک پربازدی😐 دیگه غذا که کیفیتی نیست ما ایرانی ایم کیفیت غذاهامون خوبه ولی ی مدل درست کردن و انداختن جلوی مهمون واقعا فاجعست

یعنی اگه پولدار بشیم از قِبَل ما نباید چیزی به اطرافیانمون برسه؟

ساده زیستی به معنی فقیری نیس که ساده يعنی خونه رو بازار نکنی مثلا برا یه پذیرایی بزرگ مبل عالی بخری یه تلوزیون بزرگ فرش دستباف ابریشم یکی دوتا گلدان بزرگ یه ساعت ویه تابلو فرش همین .نه انواع اقسام برنز میز برنز بوفه وسایل بوفه چن دس مبل گنده گنده دیوار انواع اقسام تابلو کوچه بازاری.درنظرمن این طوری

من ایران زندگی نمی کنم. چند تا دوست داریم که مینیمالیست هستند. من اولین بار که خونه یکیشون رفتم فکر کردم مبلمان و وسایل را به دلیلی جمع کردند. ولی پذیرایی همه عادی هست. پولی را که دارند، بیشتر برای سفر استفاده می کنند. هر سال حداقل دو یا سه سفر خارج از کشور میرن. ولی در سفرها تجمل گرایی ندارند، مثلا بیشتر آپارتمان یا سوییت کرایه می کنند نه هتل های خاص یا دوچرخه کرایه می کنند برای دیدن مناطق دیدنی شهر

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
میدونم این فرق داره که کیفیت رو به کمیت ترجیح بدیولی مثلا توی بحث غذا پولشو داشته باشی بعد مهمون دعو ...

یه مدل غذا درس کردن خوب بدنیس افطاربودبرا همون سوپ یا آشی بودبهتربود ولی مخلفات بایدمیزاشتن .

ساده زیستی یه فکت الهام گرفته شده از دین زیبای اسلام هست..با پولدار بودن و کار زیاد کردن تناقضی ندار ...

منظور من از ساده زیستی این بود که همین زندگی الانمو بدون تغییر توی پولداری دوباره داشته باشم. همین مبل و فرشای بی کیفیت و وسایل داغون، به اسم ساده زیستی

مهمون بیاد خونم یذره سرکیسه رو شل نکنم چندمدل غذا بذارم جلوش با اینکه اصراف هم نمیشه روزای بعدی خورده میشه

چون که ساده زیستم خیلی چیزارو نخرم که زندگیمو راحت تر میکنن و همش تو بدبختی باشم و در عین حال کلی هم کار کنم و پول داشته باشم

متأسفانه طبق چیزی که دیدم اینشکلی جا افتاده بین مردم که به هرکی دلش میخواد وسایل خوب بخره، میگن تجمل گرا😬 

من ایران زندگی نمی کنم. چند تا دوست داریم که مینیمالیست هستند. من اولین بار که خونه یکیشون رفتم فکر ...

هتل ها چیزخاصی ندارن که البته درنظر من یه نوشابه ازسوپرمارکت بخری 10 تومن ولی اونجا میخوری100 تومن میوفته

قناعت با خساست فرق میکنه!

و در هر فرد بستگی به سطح مالی اون شخص داره

یعنی قناعت یک آدم نیازمند با قناعت یک آدم ثروتمند میزانش فرق میکنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من ایران زندگی نمی کنم. چند تا دوست داریم که مینیمالیست هستند. من اولین بار که خونه یکیشون رفتم فکر ...

خب همین مدل زندگی رو با میزان کار کردن و پول کمتر هم میشه بدست اورد

اگه دوست دارن همینشکلی با وضعیت متوسط برن سفر و اینا خب خیلی هم عالی

ولی اگه قرار باشه طرف میلیاردر بشه

بعد اینشکلی زندگی کنه بره جاهایی که خرجش خیلی کم باشه و اینا به اسم ساده زیستی

اصلا چرا کار کنه پول دربیاره؟ این یعنی از اون پول استفاده نمیکنه و فقط وقتشو تلف کرده پول دراورده