2777
2789
عنوان

گیجی برای زایمان 😑😑😑

98 بازدید | 6 پست

خانوما من تحت نظر بهترین دکتر شهرمون هستم اینستاشو دنبال میکنم رضایت مخاطباشو میبینم خودم قبل بارداری تا الان تحت نظرشم و چیز بدی ازش ندیدم 

ولی اطرافیان میگن برای زایمان نرو پیشش . نظرات زایماناشو دیدم و خواندم همه خوبن یکی دو تا نظر بد بوده 

نمی‌دونم چیکار کنم جای من بودید عوض می‌کردید دکترتونو؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

اطرافیان رو چه حسابی اینو میگن؟چه زایمانی میخوای داشته باشی؟

زایمان سزارین 

نمی‌دونم والا میگن پولکیه کارش خوب نیست من الان استرس شدید گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین زایمان پیش دکتری انجام بده که تحت نظرش بودی حتی یه دکتر دیگه بهتر باشه باز اونکه که تحت نظرش بودی بهتر با شرایط تو اشناست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
زایمان سزارین نمی‌دونم والا میگن پولکیه کارش خوب نیست من الان استرس شدید گرفتم

بازم در مورد دکتر تحقیق کن و وقتی رفتی مطبش از اونایی که پیشش زایمان داشتن پرس و جو کن ببین راضی بودن یا نه

ببین زایمان پیش دکتری انجام بده که تحت نظرش بودی حتی یه دکتر دیگه بهتر باشه باز اونکه که تحت نظرش بو ...

خودم و همسرم نظرمون همینه ولی اطرافیان خیلی تو دلمو خالی کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40