2777
2789
عنوان

از پیک اسنپ مارکت کجا شکایت کنم

399 بازدید | 17 پست

بچه‌ها یه اتفاق خیلی بد افتاد صبح

پیک سوپرمارکت اومد در رو باز کردم ازش تحویل بگیرم گفت که عیدی بدید و اینا. تعداد کیسه های خرید زیاد بود گذاشتم تو گفتم عیدتون مبارک شماره کارت بدید جبران زحمت کنم، گفت کارت ندا م🙄 منم که پول نقد اصلا ندارم گفتم خب ببخشید ایشالا بار بعد

خیلی عصبانی شد و با داد رفت تو اسانسوز

زنگ زدم پشتیبانی گفت الان  پیک میاد ازتون تحویل میگیره که کالاهای درستو بیاره. همون اقاهه اومد دیدم  نگهبانی برج زنگ زد گفت یه پیک (از کلاه کاسکتش فهمیده بود) اومده واحد شما رو خواسته خیلیم عصبانیه

من یکم ترسیدم اقاهه باز اومد درو باز کردم، گفت ده بار باید اینجا رو برم و بیام! چه وضغشه درست سفارش بده

گفتم آقا فروشگاه اشتباه ارسال کرده تقصیر من چیه

کیسه‌رو دادم دستش فقط بره. که پرتش کرد تو خونه باز گفت من نمیبرم

رفت😐

رفتم دنبالش گفتم اقا این چه کاریه  شما برگشتی که همینکارو بکنی و اینا. یهو با عصبانیت دویداومد تو خونه درو کامل باز کرد

منم جیغ زدم همسایه اومد بیبرون. همینننن طوری داشت داد وفریاد میکرد تو خونمون که اره من برام پا نمونده، ینی چی هی باید برم و بیام هی اشتباه میگیرین و فلان

همسایه کردش بیرون  نگهبان هم نگهش داشت تا زنگ بزنم پشتیبانی و پلیس.

پلیس اومد ولی اقاهه نگهبانمون رو زده و رفته

پشتیبانی اسنپ مارکتم فقط میگه صبر کنید بررسی کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا کجا هستین؟

من خیلی اسنپ مارکت سفارش دادم ولی چنین چیزی ندیدم اصلا

خونتون آسانسور مگه نداره که گفته پام درد گرفت و..

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یا خدا کجا هستین؟من خیلی اسنپ مارکت سفارش دادم ولی چنین چیزی ندیدم اصلاخونتون آسانسور مگه نداره که گ ...

تهرانم و آسانسور هم داریم اصلا زحمتی نداشته براش. کلا از موتور پیاده شه ده قدم برداره سوار آسانسور میشه

اسنپ خیلی بد شده دیگه پاسخگویی تلفنی ندارن باید صبر کنی خودشون باهات تماس بگیرن شاید چند ساعت طول بکشه ولی بالاخره همین امروز زنگ می زنن و فقط شکایت تلفنی کافی نیست با همون فیلما ازش شکایت کن پدرشو در بیارن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

اسنپ خیلی بد شده دیگه پاسخگویی تلفنی ندارن باید صبر کنی خودشون باهات تماس بگیرن شاید چند ساعت طول بک ...

اسنپ پشتیبانیش خیلی بد شده اره

الان زنگ زدم همسرم بیاد کلانتری خودمم با مامور میرم

فروشگاه همه چیزو اشتباه فرستاده بود

. خریدا رو گذاشتم اشپزخونه دیدم کلا با سبد خریدم فرق داره

به جای جرمگیر ظرفشویی مال لباسشویی فرستاده

به جای شیر  ۱ لیتری شیر کوچیک فرستاده

یه شنیسل مرغ داشتم کلا نفرستاده

فروشگاه همه چیزو اشتباه فرستاده بود. خریدا رو گذاشتم اشپزخونه دیدم کلا با سبد خریدم فرق دارهبه جای ج ...

از کدوم فروشگاه بود منم اشتباه فرستادن ۵ ساعت پیگیری کردم جواب نمیدادن اخر گفت پولتو میزنیم بی مسولیتا خوب نمیتونید بگین خودمون بریم حضوری بخریم

من هیچوقت نمیذارم بیان بالا چون تنهام خودم میرم پایین میترسم بیان تو خونه