2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم مطالعه مهم نیست یکی 8 ساعت میخونه ولی بازده بالایی داره یکی 13 ساعت میخونه ولی به 8 ساعت 

اون طرف نمیرسه

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
مکانیک

ملی بخای قبول شی همون حدودا ۹-۱۰ ساعت 

باز بستگی به هوش خودت داره.. یکی روزی‌۳ساعت میخونه قبول میشه مکانیکو یکی هرچقد بخونه قبول نمیشه

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

ملی بخای قبول شی همون حدودا ۹-۱۰ ساعت باز بستگی به هوش خودت داره.. یکی روزی‌۳ساعت میخونه قبول میشه م ...

بله کاملا درست میگین به نظرتون کلاس کنکور برم یا کاجب نیستش 

بله کاملا درست میگین به نظرتون کلاس کنکور برم یا کاجب نیستش

درمورد رشته شما اصلا اطلاعاتی ندارم.. اما میدونم که فقط باید کتاب  دست بگیری بخونی و تست بزنی

فقط کتابو بگیر دستت و با امید و علاقه بخون و خیلی با خدا حرف بزن به زبان ساده و دردودل کن و اول برای همه ی‌ کنکوریا و بعد برای خودت دعا کن 

موفق و پیروز باشی

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

درمورد رشته شما اصلا اطلاعاتی ندارم.. اما میدونم که فقط باید کتاب دست بگیری بخونی و تست بزنیفقط کتا ...

خیلی ممنونم از شما دوست عزیزم🌹🌹🌹🌹

شما هم موفق باشین

ملی بخای قبول شی همون حدودا ۹-۱۰ ساعت باز بستگی به هوش خودت داره.. یکی روزی‌۳ساعت میخونه قبول میشه م ...

میشه درخواست منو قبول کنی؟لطفا یه سوال دارپ

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨