2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم اسباب‌بازی کهنه بچشو و داده شوهرم بیاره برای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 52 پست

وای وای نمیدونم چرا عروسا انقد باخانواده شوهرچپن آخه داده که داده چی میشه مگه چقد شما ها حرف درست میکنین آخه من خودمم عروسم ولی انقد باهاش گیرنیستم احساسی هم ندارم مهمم نیس برام ولی دشمنی هم ندارم باهاشون😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر بذار خونه مادرشوهرت بگو خونه اسباب بازی زیاد داره باشه اینجا هروقت اومد بازی میکنهاگه حساسیت نشو ...

آره همین تو فکره ببرم  اونجا بگم دلارا خونه اسباب بازی زیاددداره اومد اینجا با اینا بازی کنه 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

من دنیای لباس و اسباب بازی برا برادرزادم گرفتم. ولی پشیمونم از محبت زیادی .خوب نبود اخرش‌

امثال خواهر شوهرت احترامشون بیشتر. نمیوونم چرا!

اسی جون وسیله کسیو برا بچت اصلا استفاده نکن.

ببر خونه ماورشوهرت بگو  وسیله کهنه نفرسته واسه بچه من. اگ بچه خودش استفاده کرده و این مدلی زندگی کرده دلیل نمیشه بقیه هم این باشن.

کسی ک ناراحتم کنه بددددو مبسوزونمش😁

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

سطل آشعال ننداز 

به شوهرتم چیزی نگو 

به هواهرشوهر و مادرشوهر هم توضیحی نده 

فقط با احترام ببر بذار خونه مادرشوهرت. چیزی پرسید بگو مال فلانی هست(پسر خواهرشوهرت). بگو جا ندارم بس که دخترم اسباب بازی داره 

اونجا خودش میاد میبینه و میفهممه و خونریزی هم راه نمیفته 

باشوهرت کاری نداشته باش. ناخوداگاه میره به خواهرش درددل های الکی و چسکی میکنه . باهاش ملایم و مهربون باش انگار طوری نشده خودش میفهمخ

این یه موقعیت حساسه که اگه درست برخورد نکنی، ممکنه باعث ناراحتی بین تو و شوهرت یا حتی خانواده‌ش بشه. چند تا روش برای واکنش نشون دادن هست:

۱. شوخی و خونسردی

می‌تونی خیلی آروم و با خنده بگی:

"وااای پس عمه جون بعد از این همه مدت بالاخره یادش افتاد که یه چیزی برای دخترمون بفرسته؟ اونم از دوران ماقبل تاریخ؟!"

اینطوری یه تیکه انداختی، ولی نه در حدی که دعوا بشه.

۲. مستقیم ولی محترمانه

اگه حس می‌کنی شوهرت نباید این کار رو تشویق کنه، می‌تونی بگی:

"عزیزم، من همیشه بهترین چیزها رو برای دخترمون می‌خرم، حالا تو فکر کن که یکی برای دختر عمه‌ش یه چیز کهنه بفرسته، چه حسی پیدا می‌کنی؟"

اینجوری متوجه می‌شه که این موضوع برای تو مهمه.

۳. سکوت و رفتار غیرمستقیم

گاهی بهترین واکنش اینه که اصلاً هیچ واکنشی نشون ندی. اون اسباب‌بازی‌ها رو یه گوشه بذار و هر وقت شوهرت پرسید، بگو: "آخه اینا کهنه بودن، ترسیدم برای بچه ضرر داشته باشه."

اگر میخوای برگردونی

یه جوری بگی که نه بی‌احترامی بشه، نه باعث درگیری. چند مدل می‌تونی این کار رو انجام بدی:

۱. مودبانه و با تشکر (راه دیپلماتیک)

"سلام عزیزم، خیلی ممنون که یاد دخترم بودی، ولی راستش این اسباب‌بازی‌ها یکم کهنه شدن و من حساسیت دارم روی وسایل بچه، می‌ترسم برایش خوب نباشه. گفتم بهتره برشون گردونم که اگه دوست داشتی، یه جای دیگه استفاده بشه."

۲. مستقیم و سربسته (بدون توضیح زیاد)

"ممنون عمه جون که به فکرش بودی، ولی ما از قبل کلی اسباب‌بازی براش گرفتیم، گفتم اینا رو برگردونم که جای دیگه‌ای استفاده بشه."

۳. با شوخی و کمی طعنه (اگه می‌خوای غیرمستقیم بفهمه که کارش درست نبوده)

"وای عمه جون، اینا که میراث خانوادگیه! گفتم شاید یادگاری‌های پسرت رو نگه داری بهتر باشه، چون ما کلی وسیله برای دخترمون داریم."

۴. اگه نمی‌خوای مستقیم بدی دستش، با واسطه بفرست

میتونی کادوها رو بدی به شوهرت و بگی:
"عزیزم، اینا رو ببر بده خواهرت، بگو ما از قبل کلی اسباب‌بازی گرفتیم و نیازی نداریم."
اینجوری نه مستقیماً با خودش درگیر می‌شی، نه بی‌احترامی می‌شه.

وای وای نمیدونم چرا عروسا انقد باخانواده شوهرچپن آخه داده که داده چی میشه مگه چقد شما ها حرف درست می ...

خوب تاپیکش رو بخون.میگه اینا همیشه برای بچش وسیله میخرن ولی اون هیچی از اول ولادتش براش نخریده این وسیله های بدرد نخورو داده 

خوب تاپیکش رو بخون.میگه اینا همیشه برای بچش وسیله میخرن ولی اون هیچی از اول ولادتش براش نخریده این و ...

باشه بابا بی خیال همه چیزوجنجالی نکنین الکی زندگی روبه کام خودتون تلخ نکنین فوقش بندازه دوربره تمام