این یه موقعیت حساسه که اگه درست برخورد نکنی، ممکنه باعث ناراحتی بین تو و شوهرت یا حتی خانوادهش بشه. چند تا روش برای واکنش نشون دادن هست:
۱. شوخی و خونسردی
میتونی خیلی آروم و با خنده بگی:
"وااای پس عمه جون بعد از این همه مدت بالاخره یادش افتاد که یه چیزی برای دخترمون بفرسته؟ اونم از دوران ماقبل تاریخ؟!"
اینطوری یه تیکه انداختی، ولی نه در حدی که دعوا بشه.
۲. مستقیم ولی محترمانه
اگه حس میکنی شوهرت نباید این کار رو تشویق کنه، میتونی بگی:
"عزیزم، من همیشه بهترین چیزها رو برای دخترمون میخرم، حالا تو فکر کن که یکی برای دختر عمهش یه چیز کهنه بفرسته، چه حسی پیدا میکنی؟"
اینجوری متوجه میشه که این موضوع برای تو مهمه.
۳. سکوت و رفتار غیرمستقیم
گاهی بهترین واکنش اینه که اصلاً هیچ واکنشی نشون ندی. اون اسباببازیها رو یه گوشه بذار و هر وقت شوهرت پرسید، بگو: "آخه اینا کهنه بودن، ترسیدم برای بچه ضرر داشته باشه."
اگر میخوای برگردونی
یه جوری بگی که نه بیاحترامی بشه، نه باعث درگیری. چند مدل میتونی این کار رو انجام بدی:
۱. مودبانه و با تشکر (راه دیپلماتیک)
"سلام عزیزم، خیلی ممنون که یاد دخترم بودی، ولی راستش این اسباببازیها یکم کهنه شدن و من حساسیت دارم روی وسایل بچه، میترسم برایش خوب نباشه. گفتم بهتره برشون گردونم که اگه دوست داشتی، یه جای دیگه استفاده بشه."
۲. مستقیم و سربسته (بدون توضیح زیاد)
"ممنون عمه جون که به فکرش بودی، ولی ما از قبل کلی اسباببازی براش گرفتیم، گفتم اینا رو برگردونم که جای دیگهای استفاده بشه."
۳. با شوخی و کمی طعنه (اگه میخوای غیرمستقیم بفهمه که کارش درست نبوده)
"وای عمه جون، اینا که میراث خانوادگیه! گفتم شاید یادگاریهای پسرت رو نگه داری بهتر باشه، چون ما کلی وسیله برای دخترمون داریم."
۴. اگه نمیخوای مستقیم بدی دستش، با واسطه بفرست
میتونی کادوها رو بدی به شوهرت و بگی:
"عزیزم، اینا رو ببر بده خواهرت، بگو ما از قبل کلی اسباببازی گرفتیم و نیازی نداریم."
اینجوری نه مستقیماً با خودش درگیر میشی، نه بیاحترامی میشه.