2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که ناراضی بودن تکنیکهای گفته شده توسط مشاورشون رو انجام ندادند وگرنه از یک مشاورش راضی نبودن ...

شاید از کارکنان خودشون هستی وگرنه این مرکز کلاهبرداره

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

شاید از کارکنان خودشون هستی وگرنه این مرکز کلاهبرداره

بله عزیزم من از مشاورین مرکز همکده هستم و اصلا کاری به خود مرکز و اشتباهی که از سمت پشتیبان هست ندارم 

من میخوام وقتی هزینه کردید نتیجه رو حتما ببینید و مشکلتون حتما حل بشه من مراجع زیاد دارم و بدنبال مراجع نیستم 

حال خوب مراجعینم برام مهمه باهام تماس بگیرید لطفا 

راهنمایتون کنم که خودتون رو هم اذیت نکنید 

09907738272

بله عزیزم من از مشاورین مرکز همکده هستم و اصلا کاری به خود مرکز و اشتباهی که از سمت پشتیبان هست ندار ...

کلاه بردار ما تا حالا باهاتون مشاوره داشتیم از خیلیا دیگه هم پرسیدم یک نفر نبود راضی باشه 

شما یک سرچ همکده همین نی نی سایت بزنید نظر بقیه کاربران بخونید متوجه میشوید

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂