2777
2789
عنوان

سوال از زیست فصل دو دهم

116 بازدید | 4 پست

لایه ماهیچه ای که در دهان و حلق و ابتدای مری هست و از نوع اسکلتیه هم به دو حالت طولی و حلقوی هست؟

یا طول و حلقوی فقط مربوط به ماهیچه صاف هست؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ماهیچه‌های موجود در دهان، حلق و ابتدای مری عمدتاً اسکلتی هستند و می‌توانند هر دو نوع طولی و حلقوی داشته باشند. پس طولی و حلقوی بودن مختص ماهیچه‌های صاف نیست.

توضیح بیشتر:

1. در دهان و حلق: عضلات از نوع اسکلتی هستند و به‌صورت ارادی عمل می‌کنند. این عضلات در فرآیند بلع نقش دارند.

2. در ابتدای مری: حدود یک‌سوم بالایی مری از ماهیچه‌های اسکلتی (طولی و حلقوی) تشکیل شده که کنترل ارادی دارد.

3. در بقیه مری: به تدریج ماهیچه‌های صاف جایگزین عضلات اسکلتی می‌شوند، و در بخش تحتانی مری فقط عضلات صاف وجود دارند.

نکته:

عضلات حلقوی: باعث تنگ شدن لوله مری و پیش بردن غذا می‌شوند.

عضلات طولی: باعث کوتاه شدن مری و حرکت دادن غذا به سمت معده می‌شوند.

پس ماهیچه‌های طولی و حلقوی هم در ماهیچه‌های اسکلتی و هم در صاف دیده می‌شوند، ولی در قسمت‌های مختلف بدن نقش متفاوتی دارند.

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ماهیچه‌های موجود در دهان، حلق و ابتدای مری عمدتاً اسکلتی هستند و می‌توانند هر دو نوع طولی و حلقوی دا ...

مرسییییییییییی عزیززززززززززیزمممممممم❤️❤️❤️

چه توضیح کامل و جامعی👌👌😍

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسییییییییییی عزیززززززززززیزمممممممم❤️❤️❤️چه توضیح کامل و جامعی👌👌😍

قربوووونت بازم سوالی داشتی بپرس😘♥️💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

قربوووونت بازم سوالی داشتی بپرس😘♥️💋

مرسی عزیزم💛💚🧡❤️💙