2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی مهمونی

2047 بازدید | 110 پست

اگه همیشه جایی دعوت بشین با مادرشوهرتون، که فامیلش هستن، بعد همون آدما بیان خونه ی مادرش شوهرتون، اونجا شما هم همیشه دعوت باشین و پذیرایی کنین همون جا و همین طوری باشه همیشه، آیا بازم موظف هستین که اون طرف رو دعوت کنین؟ یا نه دعوتی مادرشوهر همون از طرف شما هم حسابه؟

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا دعوت میکنم 

خونه مادرشوهر به من چه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه دعوت نمیکنم

راستش منم دعوت نکردم، آخه اختصاصی که منو دعوت نمی کنن حتی زنگ هم نمیزنن منم از دلم نیست اما مادرشوهرم بدش میاد و دردسر درست میشه برام تو رودربایستی میرم، بعد چه لزومی داره وقتی حالت اجباری میخوان دعوت کنن منم دعوت کنم؟ حالا یه طوری طلبکارن غیر مستقیم متوجه شدم، نمی دونم چیکار کنم؟

مادرشوهر دعوتی خودش رو پس دادهربطی ب شما ندارهی عده فقط خوردن بلدن

بدون توهین هم میشه جواب داد..

هیچکس برای یه لقمه محتاج نیست مگه فرهنگ بعضی ها..

اگه فقط بزرگترا هپ دیگرو دعوت میکنن که بچه خا هم میرن که خیلی لزومی نداره

اما اگه بچه های اون طرفم دعوتی میدن خب شما هم بگیرین

البته من به این چیزا نگاه نمیکنم و خونه کسی که برم سعی میکنم دعوتیش و پس بدم

جدا دعوت میکنم خونه مادرشوهر به من چه😂

خب اونا منو با واسطه ی مادرشوهر دعوت میکنن، اونم مجبور میکنه برم، بعدهم ما کنار هم هستیم، اینا یه خانواده در نظر میگیرن

اگه فقط بزرگترا هپ دیگرو دعوت میکنن که بچه خا هم میرن که خیلی لزومی ندارهاما اگه بچه های اون طرفم دع ...

نه اونا بچه هاشون اصلا نیستن، فقط بین بزرگتراست، زنگم نمیزنن منو دعوت کنن یعنی در این حد، اما نرم مادرشوهرم بدش میاد، فکر میکنه من خودمو گرفتم، منم دل خوشی از این مدل رفتن ندارم

چند نفرن؟ یه دعوتی بده و خلاص

تقریب‌ا ۱۵ نفر، آخه مدام این داستان هست، بعد اینا منو سر خانواده ی مادرشوهرم دعوت میکنن، اگه جدا دعوت میکردن صد در صد مهمونی میدادم، بخاطر مادرشوهرم که بدش نیاد میرم