2777
2789
عنوان

کیا پسر مدرسه ای دبستان دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست

نگو اینطوری دختر خوب ، والا پسر منم دقیقا همینه  . صبحونه نمیخوره براش تغذیه بذار توی مدرسه بخوره . بچه های بد غذا کلا دختر و پسر نداره ، خیلی اذیت میکنن تا یه لقمه غذا بخورن . 

مشق نوشتن هم خیلی از بچه ها همینن ، من خودم تا شب میشینم پاش تا دو صفحه تموم کنه ،  دخترم هم همینطوری بود ، الان که بزرگتر شده بهتر شده ، اینا هم بزرگ بشن بهتر میشن .

مهم اینه که درس رو یاد بگیره . من خودم با معلم پسرم حرف زدم ، گفتم این مدلیه ، نمی خوام اذیتش کنم که کلا از درس زده بشه ، برای همین در جریان باش ممکنه بعضی روزا کمتر بنویسه مشقا رو . خودم با بازی و کتاب خودن و روی تخته کم کم باهاش تمرین میکنم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچه منم که دختره بعضی از این اخلاقا رو داره ؟ چرا در مواردی که ایراد نیست و فقط اختلاف نظر و سبک زند ...

چقدر راحت قضیرو دیدی .نه جانم جدا میکنه کلا ۲ قاسق میخوره و تمام مسقشم همون لحظه که نیست عصر هم نمینویسه تا شب به هیچ عنوان کوتاه نمیاد گوشی هم با جنگو دعوا میگم وقتش نیست نمیفهمه داد که باااید بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ۹ ساله دارم خدایی اصلا این چیزا رو نداریم ما 

فقط لباساشو اوایل جمع میکردم مشاور گفت نکن هرچی افتاده نکن 

منم دیگه دست نمیزنم میاد دست و صورتشو ک شست میره لباساشو تا میزنه🤣🤣بیشتر انگار تو دهن گاو میزاره بعد ک گذاشت سر جاش تا ناهارش حاضر شه تکالیفشو مینویسه

کوچیکه پیش ۲ سال دیگه باید بره اول 

امسال ک خوب بوده اذیت نداشته حالا سال اینده خدا داند

من دخترم کلاس دومه قلب درد گرفتم ولش کردم دیگه ننویسه نخوره خستم کرده 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

چقدر راحت قضیرو دیدی .نه جانم جدا میکنه کلا ۲ قاسق میخوره و تمام مسقشم همون لحظه که نیست عصر هم نمین ...

امروز پسرم امتحان ریاضی داشت نمیومد باهاش کار کنم شب رسما گریه کردم دور از چشمش واقعا کم آوردم هیچ روشی هم جواب نمیده غذا هم لقمه هاشو دست نزده میاره خونه نهار میگه اشتها ندارم نهایت دو لقمه یا قاشق 😭😭

چقدر راحت قضیرو دیدی .نه جانم جدا میکنه کلا ۲ قاسق میخوره و تمام مسقشم همون لحظه که نیست عصر هم نمین ...

چون اکر خونه قانون داشته باشه واقعا راحته . چیزی که این روزا توی روش تربیت پدر و مادرا لحاظ نمیشه ‌ . به نظر من شما فقط قوانین و چهارچوب سفت و سختی ندارید . بچه ازت حساب نمیبره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من دخترم کلاس دومه قلب درد گرفتم ولش کردم دیگه ننویسه نخوره خستم کرده

فکر کنم منم باید همینکارو بکنم چون دعوا زدن هیچ فایده ای نداره  .واقعا نمیدونم شایدم تربیتو بلد نیستم ولی دخترم کوچیکتره واقعا فرقو میبینم انگار ذاتیه

این کلاس اول که رفته این شده😭

سر غذا جفتشون بد غذان 

ولی خوب چه میشه کرد باید دورش بگذره بعدم ولش کن هروقت گشنش بشه سنگم بدی میخوره 

تکلیفم با معلم هماهنگ کن بگو نمینویسه منم هیچی نمیگم ششما یبار جدی باهاش برخورد کن امد خونه بنویسه 

حالا پسر بزرگم از خداشه همش بنویسه ولی نخواد بخونه سر خوندن یکم دعوا داریم میره اتاق یه ربع بعد میگه تموم ششد بعد میپرسم هی وسطش میگه اااااا تا جواب بده میره رو مغزم

چون اکر خونه قانون داشته باشه واقعا راحته . چیزی که این روزا توی روش تربیت پدر و مادرا لحاظ نمیشه ‌ ...

شاید چون دلسوزم و یا از قانون سفتو نمیدونم چجوری رامش کنم 😭

صبحانه یه لقمه خییییلی کوچیک نون پنیر میخوره چون چند بار تو مدرسه بالا آورد می ترسه 

ناهار اگه مورد علاقه اش نباشه تا گریه کردن هم پیش میره

ولی تکالیفشو خودش می نویسه البته گاهی غر هم میزنه

کلاس سومه

واقعا چرا می گی بلای جون من می ره مدرسه خیییلی دلم براش تنگ میشه چطور دلت میاد

خوب الان روش تربیتی من روی دو تا بچه هام یکی بوده چرا اینقدر با هم فرق دارند به نظرم بعضی وقتها ذاتی ...

دقیقا دختر منم اشغالارو برمیداره .به داداشش میگه غذاتو بخور مراعات میکنه بااینکه کوچیکتره