2777
2789
عنوان

کیا پسر مدرسه ای دبستان دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
شاید چون دلسوزم و یا از قانون سفتو نمیدونم چجوری رامش کنم 😭

منم دلسوزم عزیزم ولی خونه ام قانون داره . هم بچه ام راحت تره هم خودم اروم ترم . محبت بیجا ظلمه به بچه یه عمر رو رفتارش اثر داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فکر کنم منم باید همینکارو بکنم چون دعوا زدن هیچ فایده ای نداره .واقعا نمیدونم شایدم تربیتو بلد نیست ...

من دیگه کشش ندارم مشکل قلبی دارم واقعا نمیتونم بچه ای که همش بهش بگی بنویس بخور بخواب نمیشه تا کی تا لحظه آخر مشقاش و خون به جیگر میکنه بعد نصفه مینویسه دیشب گفت نهار فردا ماکارانی میخوام بعد گفت قورمه سبزی بعد گفت ماهی منم بهش گفتم هیچی نمیزارم گشنه بمون تا حالا نشد سر یه غذا ادا در نیاره باور کن دیروز برچسب رولی کرومی میخواست یعنی هر روز یه داستان دارم باهاش منم به شوهرم گفتم واله من نمیتونم دیگه مریضم خودت یه کاریش بکن 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم کلاس اولیه، از کوچیکی عادتش دادم به صبحانه، هر روزم صبحانه متفاوت واسش میزارم ولی با این حال ۵ ۶ تا لقمه بیشتر نمیخوره، یه روز نسکافه یه روز چای یه روز شیر کاکائو

مدرسه هم تغذیه نمیخوره، گاهی یه کیک بخوره خیلی روزا خوراکی شو برمیگردونه

ولی ظهر که میاد خونه یجوری گشنس که خودش هنگ میکنه😅

و اممممااا بحث مشق

از اول سال هزار تا فیلم داشتم باهاش، الان دیگه رهاش میکنم ۷ و ۸ شب که میشه خودش متوجه میشه باید مشقشو بنویسه 

واسه ما هم همینه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
تکالیفش مگه چقدره که همون لحظه مینویسه؟

مثلا دو صفحه ریاضی،چند سطر فارسی و املا 

گاهی هدیه و مطالعاتم تو خونه باید انجام بدن 

میخواد بنویسه بره بازی واس همون سریع مینویسه 

دیروز بیرون رفتیم توهمون ماشین تکالیف مینوشت🤣