2777
2789
عنوان

کیا پسر مدرسه ای دبستان دارن

264 بازدید | 35 پست

پسرم صبحانه نمیخوره موقع بلند شدنش بزوره میاد نهارو بهونه میگیره نخوره همه چی غذارم جدا میکنه مشقاشم از ظهر حرصم میده تااخر شب تازه با کتک باید بنویسه اونم بزور نصفه یا شاید همرو .چقدر وجود پسر بده واقعا تامیره مدرسه ارامش دارم میاد دوباره حرصم میده لباساشم جمع نمیکنه

شماچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا همینه،  ولی من واسه تکالیف چیزی بش نمیگم خودش میدونه و معلمش، گاهی وقتام تا یک دو شب بیدار میمونه امتحانشو میخونه بخاطر اینکه بازی میکنه تمرکز نداره و الکی زمان زیاددی بالا سر کتاب میمونه 

صبحانه که اصلا لب نمیزد اصرار هم میکردم اول صبحی جیغ و داد و... با گریه یه لقمه کوچولو میخورد منم دیگه بهش صبونه نمیدم همینطوری میره ، مشقاشم دیروز انقدر ننوشت مجبور شدم چندتاشوخودم نوشتم😐😐😐😐😐

صبحانه نمیخوره مگه موزی نسکافه ای چیزی اونم هرازگاهی

ناهار میخواد خودش که رسید

لباسهاشو پرت میکنه ولی درنهایت خودش جمع میکنه من اصلا به وسایلش کاری ندارم

درس هم نمیخونه میگه خوندم تو کلاس منم کاری ندارم که دعواش کنم گاهی یادآوری میکنم درس خوندی؟

میگه مثلا تک کلاس خوندم یا آقا درس نگفته اینا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این جور مواقع چیکار میکنی که خوب بشه

باور کن هر روشی امتحان کردم جواب نداده تشویق تنبیه هیچی به امید این نشستم بزرگ بشه بهتر بشه ولی پسر بزرگم از اول خودش همه چیش خوب بود

بچه منم که دختره بعضی از این اخلاقا رو داره ؟ چرا در مواردی که ایراد نیست و فقط اختلاف نظر و سبک زندگی هست نمیذاری نفس بکشه ؟ مثلا دختر منم اول صبح صبحانه نمیخوره . لقمه میگیرم می بره توی مدرسه میخوره زنگ تفریح اول . یا مثلا غذا رو اجازه داره جدا کنه ولی اجازه نداره نخوره مثلا گوشتا رو اخر میخوره .یا غذاهایی که دوست نداره با خوردن دوع یا سالاد که دوست داره تشویقش میکنم به خوردن . برای مشق هم ظهر که بچه خسته از مدرسه اومده زمان مشق نیست که تو حرص بخوری و خودتو از اعتبار بندازی جلوی بچه قشنگ بذارش عصر ولی یه ساعت مشخص داشته باش میلا پنج عصر تلویزیون ،  گوشی ، بازی همه تعطیل الان زمان مشقه تا وقتی مشق تموم نشه کار دیگه نمیکنیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام  عزیزم...... پسر منم دقیقا مثل پسر شماست .... منم حرص میخورم گاهی دعواش میکنم اما‌ نمیزنم ..... تکالیفش رو کمکش میکنم . و غذاش رو با یه ترفندی کم و بیش بهش میدم ..... بزرگ کردن پسر بچه سخت تره اما اینکه اینطور بگی خیلی ناشکری و ناراحت کننده است ‌. پسر بچه ها خیلی حامی مادر میشن اما سیستمشون فرق میکنه . مخصوصا که الان اکثرا بیش فعال هستن ‌وبازیگوش و باهوش هستن . احتمال داره پسرت بیش فعال هم باشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
باور کن هر روشی امتحان کردم جواب نداده تشویق تنبیه هیچی به امید این نشستم بزرگ بشه بهتر بشه ولی پسر ...

منم دخترم خانومه ماهه بنظرم پسر فقط بلای جونه دیگه قلبم درد میگیره ازش

منم دخترم خانومه ماهه بنظرم پسر فقط بلای جونه دیگه قلبم درد میگیره ازش

خوب قطعا دخترا و پسرا با هم فرق میکنند ولی من احساس میکنم بچه های اول بهترن کلا شایدم اشتباه میکنم چون مال من دو تاشون پسرن ولی زمین تا آسمون با هم فرق دارند